• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Netsodis N24. Не показує струм навантаження. Не бере заряд

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Зарядна станція Netsodis N24. Після зустрічки. Згоріли 6 транзисторів (4 вихідних, 2 на синхроник як розумію). Також згоріла обвʼязка, плавний пуск, і саме головне EG8015 на модулі керування. Після заміни цих всіх деталей, станція вмикає вихід 220, не горить, тримає навантаження. Але не показує потужність взагалі, показує 0 ватт. Зарядка не працює також. Анімація зарядки є, але по факту бере 0 ватт, та і сама станція пише 0 ватт. Модуль керування виконаний так: низька сторона це лише SG3525. Висока це 1 шт NSI6602 який керується з низької стороні + EG8015+проц GD32F303CBT6. + 2 шт драйвери NSI6602BD. Враховуючи що згорів 8015, і зараз не показує потужності, думаю це того що його треба конфігурувати мабуть? Чи думаєте справа в іншому? Якщо конфігурувати то прийдеться мабуть спочатку його конфігурувати і потім лише впаювати, бо на модулі керування взагалі немає контактів для підключення. Тільки для проца. Інвертор доречі дуже схожий структурно на інвертор в Alzapower і аналогах

Вкладення

• IMG_2734.jpeg
    3.6 Mб · Перегляди: 13
  • IMG_2735.jpeg
    IMG_2735.jpeg
    1.9 Mб · Перегляди: 21
  • IMG_2760.jpeg
    IMG_2760.jpeg
    2.6 Mб · Перегляди: 21

xscorpio

Новий учасник
36 40
Проц EG8015 як по мені занадто простий щоб виконувати щось окрім нарізки сінусу, проблема скоріш за все в датчиках току, або можливо в "ізоляторах"

Tereha

Активний учасник
112 152
Робив Intertool Storm wt-7012.
Була заміна EG8015. Нічого не калібрував, просто заміна і все
Все працювало

Vitaly_ODS

Активний учасник
100 148
Добрий день, колеги!
У ремонті аналогічна станція Netsodis N10. На виході вибиті IGBT. На модулі керування коротке замикання на NSI6602BD, і, що найсумніше, EG8015 також має коротке замикання по живленню.
Не бачу виводів RXD/TXD для підключення до нього. Виходить, що під час виготовлення відразу встановлюють налаштовані EG під цю модель.
Буду замінювати EG на новий зі стандартною конфігурацією. Напишу про результат.

Вкладення

• 3.jpg
    3.jpg
    208.2 Кб · Перегляди: 10

xscorpio

Новий учасник
36 40
Добрий день, колеги!
У ремонті аналогічна станція Netsodis N10. На виході вибиті IGBT. На модулі керування коротке замикання на NSI6602BD, і, що найсумніше, EG8015 також має коротке замикання по живленню.
Не бачу виводів RXD/TXD для підключення до нього. Виходить, що під час виготовлення відразу встановлюють налаштовані EG під цю модель.
Буду замінювати EG на новий зі стандартною конфігурацією. Напишу про результат.
По компоновці елементів плата сінусу дуже схожа на модуль 23B13-V1.0 на EG8015-MCU-GD32F303CBT6 станції VITALS PS3600qc (за винятком ізолятору CA-IS2092W який в мене теж згорів)

p.s. EG8015 на цієї станції я теж міняв (куплена окремо від плати), але ні прошивку, ні будь які інші маніпуляції крім заміни драйверів я не робив, потужність показувало більш менш відповідну.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock