• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Не вмикається AC200P L

vbguard

Новий учасник
1 0
Вітання, не вмикається, при натискані на кнопку увімкнення/вимкнення, ободок кнопки горить зеленим далі постійно блимає, дисплей і решту не запускається, напруга при підключені до головної плати не віддає нічого, при відключенні силових йде ~0,8-0,98v. Може бути проблема у цій платі, що перпендикулярно стоїть? 5a48e2109b24c686

oversize

Активний учасник
169 118
обстежте АКБ - я завжди з цього начинаю, даже якщо принесли на чистку від пилу)

Serios

Майстер
257 368
Спочатку перевірте, чи з'являється напруга на силових клемах при натисканні на кнопку. Може у вас інвертор по входу від АКБ закорочений.

Tereha

Активний учасник
112 152
Починайте з плати BMS. Така сама ситуація була з AC200MAX. Одну я зремонтував , інша пішла під заміну. Є окрема гілка , я там все пояснював. Першим ділом зніміть силову та підеднайте шлейф від кнопки на платі BMS. При натисканні кнопки на платі повинен загорітись зелений діод і з'явитись напруга . Якщо ні, то це нажаль BMS.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
А хіба були шанси? Автор теми не має зеленого поняття в принципах роботи тої техніки... Та і розраховувати, що в кинутій темі вам автор через рік щось відпише - доволі наївно...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock