• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Не вимикаєтсься RIVER 2 MAX

elek

Майстер
291 117
Усім привіт!
Не заряджалась і прі вмикані одразу тухла.
Сброс не допомог.
Законектився та обновив.
Після чого стало все працювати, тіки після обнови не вимикаєтсья, тобто вмикаєтся штатно, а вимикнуть можна тіки прі відключені шлейфу от BMS до инвертору.
Була така проблема у когось?
Прошив інвертор U18. На U26 не змог скачати прошивцю з форуму, так як привищен ліміт скачуваня на добу
Допис оновлено:

Після прошивкі U26 , показує 1% і зарядка всего 35w ...... мабудь вона не підходе
Допис оновлено:

Люди добрі !!!
Дайте будь ласка прошивкі на RIVER 2 MAX U18 і 26 плата MR610-PSDR-V1.0.2
Допис оновлено:

Дякую !!! santv18
прошив mr610-psdr-v100 та відновив по воздуху до останій версії.
Усе заробило. І осталась таж сама проблема з вимикниням від кнопки.....
Допис оновлено:

BMS мабудь осталось прошити?

Останнє редагування:

elek

Майстер
291 117
Тоді морду перепрошити...
У мене е River 2 pro. Спробую морду з неї підставить. Підіійде?
Може з нею на заводські скиниться ?
Допис оновлено:

О яка фігня виходе.....
Підключив я морду River 2 max, що не вимикаєтсья кнопкою, до River 2 pro - рабоча стнція (при тому раз`єем XT під маркіровкою J3, що йде на морду для запітки USB обов`язково довжен увімкнут в інвертор) Роблять всі морди !!! Як зняти XT-шку всі морди не вимикаются на робочої станції..... Це шо проблема в інверторі?

Останнє редагування:

elek

Майстер
291 117
Знайшов причину.....
В районі разєма вентілятора стоїть резістор R74 10k злетів, чтомуто.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock