• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання На виході залишається напруга 220 В, яке реле замінити

Elek-315

Новий учасник
6 2
Всім доброго дня. Є Delta2, у якої час від часу на виході залишається напруга 220 В, коли вона залишається підключеною до розетки (тобто в режимі байпасу). І це незалежно від того, чи ввімкнено кнопку АС. Підкажіть, яке саме з 3-х реле потрібно замінити, щоб це не спричинило неприємностей у майбутньому?
507H-1AH-F-S 12VDC
210H-2AH-F-C 12VDC
CHUROD CHQ6F-12VDC-A 12A 250VAC / 24A 14VDC

elek

Майстер
291 117
210H-2AH-F-C 12VDC
Допис оновлено:

ставте такуж саму..... не підбирайте аналоги...... бо будуть проблеми.
є схожі..... контактна група різна.....
Спалите станцію

Вкладення

• so-do-tuong-duong-210H-2AH-F-C.jpg
    so-do-tuong-duong-210H-2AH-F-C.jpg
    20.3 Кб · Перегляди: 15

Elek-315

Новий учасник
6 2
Добре, що спитав живих людей тому, що ці ШІ усі як один рекомендують міняти 507H-1AH-F-S 12VDC. На що порадите його замінити? Як я розумію, у EcoFlow це болюче місце?
Зрозумів, дякую!

elek

Майстер
291 117
я замучився подбірати аналогі, хоча вони є.
Заказав оріг. з Кітаю
Допис оновлено:

тут є маркуваня кодів контакт. групи рєле
Допис оновлено:

ТУТ ПОВНА ІНФО ОРІГІНАЛЬНОГО
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Вкладення

• so-do-tuong-duong-210H-2AH-F-C.jpg
    so-do-tuong-duong-210H-2AH-F-C.jpg
    20.3 Кб · Перегляди: 7
Останнє редагування:

Elek-315

Новий учасник
6 2
Да, я зрозумів, дякую. Підкажіть, у чому беруть участь інші два реле? Якщо, звичайно, я вас надто не відволікаю.

elek

Майстер
291 117
Delta2 оновить ПО.....
Не поможе , тоді міняйте рєле

elek

Майстер
291 117
Всеж перепровірьте усю цепочку реле..... чому не отключається..... тамож ціла схема..... транзюки яки ії переключають, мож замкнули.
Треба точно виявити поломку, та причину..... врядче мені кажется то реле....
Допис оновлено:

схема вони схожи

Вкладення

• Schematic_EcoFlow-Delta-Max-1600_2026-05-10.png
    Schematic_EcoFlow-Delta-Max-1600_2026-05-10.png
    335.4 Кб · Перегляди: 11
Останнє редагування:

Elek-315

Новий учасник
6 2
У тому-то й річ, що це трапляється вкрай рідко, і я помітив це випадково. Два дні поспіль намагаюся відтворити цю несправність, але все працює як слід. Проте я розпитав попереднього власника: виявляється, він підключав до виходу електроплитку під час блекаутів. Ну і зрозуміло, що користувався натисканням кнопки. Тому я й подумав, що, найімовірніше, прилипають контакти реле.

Elek-315

Новий учасник
6 2
Та да, почну з простого: заміню реле і поспостерігаю. А якщо це повториться, тоді буду копати глибше.

• Лайк
Реакції: elek
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock