• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Motorola G04 XT-2421-5

valdiska

Новий учасник
25 14
Ну якщо через офіціалів не змогли то справи дійсно поки що кепські.

uploads

Інженер
429 187
плачевно дуже з моторолами зараз, менш за все ложить Пандора
а так ті глюкотули і подібні валять спред без відновлення імей, незнаю як там з мтк но на днях зкажу , мають підігнати moto g72 на мтк без імей
результат відпишу

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
Продовжуєм рубрику, бо є потреба в цьому напрямку. Хтось може має прошивку 13 андроїд.

swp386

Новий учасник
12 6
прийщла морола після зняття frp ulocktolом в стані sprd u2s diag коли шиєш ResearchDownload видає помилку на стадії прошивки FDL2 змінював версії прошивальника і прошивок результату не дало питання куди копати?

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
прошивай, все запуститься - потім імей відновлювати, зараз над тим працюю

swp386

Новий учасник
12 6
[UB1254]Software has not supported this feature [UnSupportOperation:ExecNandInit]-шити з форматом за такої помилки?я просто юнісок у ремонт не беру від слова зовсім а тут знайомий приніс-рятуй допоможи ушатал

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
там t612, pandora, chimera, unlocktool мали би підтримувати прошивку, випаде в фастбут і офіційною прошити. Бажано зразу вищу шити прошивку, більше шансів що підніметься

swp386

Новий учасник
12 6
там т606 і при заливанні через анлок тулз серіал намбер файл виписує

swp386

Новий учасник
12 6
так в тулзі вона теж у списку т606 там з 4 по 13 реліз...щось китайці намудрували

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
Я по пандорі дивився, тут тільки нюанс в ревізії загружчика. Якщо цій мото підсовуєш не той файл авторизації, він автоматично обнуляє GPT, по простому стирає всі розділи. А варіантів забекапити імеї і калібровки нема. Тому зараз дилема, треба відновити імей. І це складна процедура. Робить реально прога remote imei moto. Поки вивчаю, буде результат то похвастаємось. Попередньо коштує задоволення від 25$, сама процедура відновлення імей)

swp386

Новий учасник
12 6
ну в мене пандори немає не було потреби знайшов ще одну прошивку на 14 ведрі зараз може пройде
Допис оновлено:

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
ось на всяк випадок

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
Перезалий, бо в мене акк є, а народ не всі мають. Заодно собі до карми заробиш плюс

swp386

Новий учасник
12 6
щє сам качаю пізніше залью
Допис оновлено:

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
ось файл хоча мені він не допоміг

Останнє редагування:

uploads

Інженер
429 187
та точно не за пиво розшарювати
там Андрій працює над тим

Останнє редагування:

swp386

Новий учасник
12 6
остання спроба його в ночі підняти якщо не вийде то й грець зним воно того не варте

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock