Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
описуємо версії що шили
Так я full pac на лолінеті тільки під 14 андроїд знайшов.пробуй понижати
чим шили ? пандорою?Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!зашивали цим. Потім правка імеїв і патч сертифікатів за допомогою пандори. Результату немає.
Так пандорою.чим шили ? пандорою?
теж попав на такого. навіть прошити не можу
Ну знавці стверджують що імеї можна відновити. Правда як саме ніхто не говоре.шийнув я пандорою, потім по фастбуту, тел стартонув, але імеїв звісно немає.
залив бекап від G14 - SN переніся, а імеї ні. і так само немає мережі.
так що колеги, не шийте і не розблоковуйте унлоктулом E14 G14 G04
На нідромі є файлик для відновлення імеюНу знавці стверджують що імеї можна відновити. Правда як саме ніхто не говоре.
Ну зараз з zte та мережею досить непогано справляється пандора і здається А5 вона робе без проблем.На нідромі є файлик для відновлення імею
Качається і там вірусня.
Хоча автор каже що все чисто....
Та я не вірю у відновлення іиею. Там захист, суто під процесор.
Як колись мучив zte a5 2019 і L8 - теж не відновив мережу, "сімкарта заблоквана назавжди"
у самого сейчас труп g14 не поднимается после пака, и потребление 0быстренько скажу, g14 можно авторкой поднять имеи с фастбута
Допис оновлено:
MWorker, только цену не скажу, у самого сейчас труп g14 не поднимается после пака, и потребление 0
Допис оновлено:
G04 только добавили недавно они
Оце вже по ділу відповідь.нема і поки не буде
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.