• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Мерехтить дисплей delta2

Артем Пірун

Новий учасник
4 0
Добридень
Станція eco flow delta 2(європейка),при увімкненні інвертора починає мерехтіти дисплей(навіть без навантаження),перевіряв на аналогічній,але для азіатського ринку такої проблеми немає
Може хтось ще спостерігав такий нюанс?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Так, таке може бути, через наводки від перетворювачів під час роботи інвертора. Це нормально

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Не дуже разумію,що таке наводки від перетворювача,і чому азіатська працює рівно?
І навіщо мені це вам пояснювати? Йдіть читайте підручники по фізиці, потім принципи роботи імпульсних перетворювачів, а потім порівнюйте начинку станцій. Дурні питання знову

Артем Пірун

Новий учасник
4 0
мені не потрібно пояснювати як працює імпульсний інвертор…
Я задав питання,чи можливо хтось спостерігав,що азіатські версії дельта 2 не мерехтять,як європейські

Volodymyr

Новий учасник
12 14
мені не потрібно пояснювати як працює імпульсний інвертор…
Я задав питання,чи можливо хтось спостерігав,що азіатські версії дельта 2 не мерехтять,як європейські
Можливо кабелі десь не коректно укладені, тіпа сила паралельно та поруч з сигнальними проводами

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock