Принесли в ремонт інвертор Meind MNZ-500

з відсутніми вихідними транзисторами в корпусі TO-220, плата формування синуса відсутня, електролітичний конденсатор відсутній.
Таку плату бачу вперше. Можливо, хтось уже стикався з таким інвертором
Маркування плати: MNDZ-500-A3.
Потрібна інформація: які транзистори стоять у вихідному каскаді.
Припускаю що можуть стояти IGBT, тому як на затворах стоять резистори по 100 Ом і на живлення драйверів подаєтся +15в
Також цікавить, яка плата синуса тут стояла , посадочне місце плати має 17 виводів
Зараз у мене в наявності є тільки EGS002

там також 17 виводів але розпіновка зовсім не співпадає,
хочу спробувати підкинути її на проводках , можливо і запуститься , але спочатку потрібно відслідкувати всі виводи куди запаювалась попередня плата синуса,
особливо зворотні звязки IFB, VFB
Поки що повідновлював деякі згорівші компоненти , поставив електроліт , запустив DC шину.

з відсутніми вихідними транзисторами в корпусі TO-220, плата формування синуса відсутня, електролітичний конденсатор відсутній.
Таку плату бачу вперше. Можливо, хтось уже стикався з таким інвертором
Маркування плати: MNDZ-500-A3.
Потрібна інформація: які транзистори стоять у вихідному каскаді.
Припускаю що можуть стояти IGBT, тому як на затворах стоять резистори по 100 Ом і на живлення драйверів подаєтся +15в
Також цікавить, яка плата синуса тут стояла , посадочне місце плати має 17 виводів
Зараз у мене в наявності є тільки EGS002

там також 17 виводів але розпіновка зовсім не співпадає,
хочу спробувати підкинути її на проводках , можливо і запуститься , але спочатку потрібно відслідкувати всі виводи куди запаювалась попередня плата синуса,
особливо зворотні звязки IFB, VFB
Поки що повідновлював деякі згорівші компоненти , поставив електроліт , запустив DC шину.
|
|
Останнє редагування: