Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Не ризикнув, коли звернувся до виробника (це доречі Українська компанія)даного апарату ,теж попросив дамп не захотіли поділитися сказали що немає ,запропонували панель у зборі ,ціна 1500грн , і я подумав що може стояти захист який при спробі читати витре чіп повністю (рідко але випадки бувають),а купляти ще одну бажання немаєТо може і прошивку зчитаєте? Якщо воно там звичайно не заблоковано
У вас теж проблема з такою станцією?То може і прошивку зчитаєте? Якщо воно там звичайно не заблоковано
Поки не було але військові багато екзотики в ремонт передають. Ну нічого як буде треба підкажете де морду купити?Не ризикнув, коли звернувся до виробника (це доречі Українська компанія)даного апарату ,теж попросив дамп не захотіли поділитися сказали що немає ,запропонували панель у зборі ,ціна 1500грн , і я подумав що може стояти захист який при спробі читати витре чіп повністю (рідко але випадки бувають),а купляти ще одну бажання немає
Допис оновлено:
У вас теж проблема з такою станцією?
Ця теж від військових, якщо буде треба,то без питаньПоки не було але військові багато екзотики в ремонт передають. Ну нічого як буде треба підкажете де морду купити?
Добув повний мануал , з заводу виробника ,всі інструкції та повна прошивка ,програмне забезпечення ,навіть прислали фото програматора (я такого ще не зустрічав) ,все на китайській мові ,але я думаю можна буде розібратись .Ця теж від військових, якщо буде треба,то без питань
Якщо буде потрібно поділюсьЦя теж від військових, якщо буде треба,то без питань
Розібрався з архівом ,не все так просто , вони надали все програмне забезпечення для прошивки ,але треба програматор який працює з цим ПЗ ,він працює віддалено з їхніми серверами,і звідти підтягує прошивку,в Україні програматора немає ,тільки на внутрішніх китайських сайтах і коштує 150 американських гривнів,не рентабельноПоки не було але військові багато екзотики в ремонт передають. Ну нічого як буде треба підкажете де морду купити?

Є таке,ми не здаємося ,буду просити сам файлик для прошивки ,може я їм надоїм і вони або нададуть файл або пошлють далеко і заблокуютьОто китайці намудрили
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.