• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

LogicPower LPY-W-PSW-3000VA номінали ланцюга снабера

denchik920

Новий учасник
6 6
Всім міцного здоров'я. Потрапив до мене на ремонт ДБЖ LogicPower LPY-W-PSW-3000VA з пробитим транзистором в одному з плеч моста (1 шт. з 16). 5 місяців назад він був на ремонті в іншій майстерні, де його відремонтували на "швидку руку". Пайка просто сором, транзистори в одному плечі встановлені з різних партій (там де пробитий), деякі smd електролітичні конденсатори замінили на звичайні виводні, на усю довжину виводів, у модулі живлення загубили радіатор транзистора у корпусі ТО220, замість нього встановили те що знайшли під рукою. Саме погане - загубили та не встановили RC ланцюг, снабер, який кріпеться до крайніх радіаторів ( як на фото цієї моделі, яке взято з інтернету) отвори з різьбою є, навіть один гвинт не затиснутий залишився, а ось самого ланцюга немає. Можливо у когось є на ремонті або запчастинах такий ДБЖ, поділіться номіналами RC ланцюга

Вкладення

• IMG_20260428_112400.jpg
    IMG_20260428_112400.jpg
    1.3 Mб · Перегляди: 18
  • IMG_20260428_115107.jpg
    IMG_20260428_115107.jpg
    334.2 Кб · Перегляди: 18
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock