• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

KIVI 50U710KB зникає зображення, після 15хв роботи

goric

Новий учасник
20 0

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
, після 15-20хв роботи, зникає зображення, підсвітка -є, звук-є.На пульт не реагує . Живлення 12в, 1.5в,3.3в, 1.8, на ДС\ДС перетворювачах,-U703-U107 по 0.9в. Коли зникає зображення, напруги не змінюються. Зображення, спочатку, починає мигати, то зникне, то з явиться, ну а потім, зникає геть. ПРоц не гріїться. Пробував, ЮСб обнову, все обновляється, але не допомогає.​

проц MSD6886NQHAT-8-00H8

Останнє редагування:

goric

Новий учасник
20 0
коли матріца, хандріт, ТВ валіт в черговий режим, а тут звук, залишається, но на пульт не реагує Що помітив, це тільки, коли йде зображення, чи з антени, чи з любого входу .

santv18

Учасник Platinum
320 503
коли матріца, хандріт, ТВ валіт в черговий режим
Ні. В цьому тв якщо матриця несправна просто модуль T-CON в захист вивалиться. А тв буде працювати. Якщо б телевізор завісав то звуку мабуть теж не було. Хоча... Можливо процу зле. І EMMC перевірте обов'язково.
Допис оновлено:

Але я би уважніше перевірив наявність усіх напруг і що відбувається з прогрівом. Феном грійте і міряйте. І побачите де саме є реакція на нагрів феном.

Останнє редагування:

goric

Новий учасник
20 0
так , мене бентежіть напруги 0.9в проц MSD6886NQHAT-8-00H8, чи не замало для нього

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock