• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Який номінальний струм захисного реле на задній панелі EcoFlow Delta Pro

Vadym

Новий учасник
12 0
Доброго дня всім.
Підкажіть який номінальний струм захисного автоматичного вимикача що на задній панелі EcoFlow Delta Pro (3600w). Що у нього написано на корпусі? Це тільки теплове реле, чи в ньому і електромагнітне реле від короткого замикання? Хтось про це щось знає?

Vadym

Новий учасник
12 0
А який номінальний струм у теплового реле? Що на ньому написано? Хтось має зараз в ремонті Delta Pro? Подивіться будь ласка.

Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
Гадаю, не дуже відрізняється від номіналу плавкого запобіжника в тому ланцюгу. 20-25 ампер.

Vadym

Новий учасник
12 0
А який точно номінал написаний на цьому головному запобіжнику?

Serios

Майстер
257 368
Так станція у вас, зніміть кришку та подивіться. Екофлошки навіть на платі пишуть номінал запобіжника. Ну і розуміння факту, скільки потужності можна брати з побутової розетки. Жодного разу не бачив на станціях відпрацьованого термовимикача, плавлені від поганого контакту були, це просто норма безпеки, щоб було. Все одно, в нас продаються по 100-200 грн подєлія, ви це зрозумієте, коли покрутите в руках, а фірмовий вимикач, на кшталт рідного, коштує ой-ой.

Vadym

Новий учасник
12 0
В правильно написали: «Ну і розуміння факту, скільки потужності можна брати з побутової розетки.»
Щоб це зрозуміти я і прошу цю інформацію. Але доступу до станції зараз не маю.

Vadym

Новий учасник
12 0
Ви маєте на увазі, що і плавкий запобіжник і термовимикач, обоє на 20А?
На Вашому фото термовимикач про який я питав?

Vadym

Новий учасник
12 0
Дуже Вам дякую за інформацію.
Дякую за фото.
Ще раз уточню, плавкий запобіжник теж на 20А?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock