• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Jackery Exporer 1000EU який термоінтерфейс під IGBT???

Vitaly_ODS

Активний учасник
106 156
Шановні колеги, добрий день!
У ремонті Jackery Exporer 1000EU після зустрічного струму. Пробиті вихідні IGBT і Mosfet по входу. Питання по термоінтерфейсу під транзисторами. На радіаторах отворів немає, вони ніби на якомусь термоклеї. Підкажіть, будь ласка, чим замінити цей термоінтерфейс? Або свердлити отвори в радіаторі і прикрутити через силіконові прокладки? Дякую!

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    190.8 Кб · Перегляди: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    241.1 Кб · Перегляди: 26
  • 3.jpg
    3.jpg
    187 Кб · Перегляди: 26

santv18

Учасник Platinum
339 549
Я нарізаю різьбу М3 і використовую керамічні термопрокладки.

Vitaly_ODS

Активний учасник
106 156
Всім добрий день!
Як казав класик: «Пилите, Шура, пилите, они золотые...»
Свердло 2,5 + мітчик М3 + 30 хв.
Цей термоінтерфейс, однозначно, одноразовий. Транзистори на ньому сидять намертво. Зняти, не пошкодивши корпусу, вдалося, нагрівши радіатор до 200С на паяльній станції. Посаджу новi на силікон або кераміку... подивлюся, що краще стане.

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    231.7 Кб · Перегляди: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    226.5 Кб · Перегляди: 18
  • 3.jpg
    3.jpg
    212.3 Кб · Перегляди: 18
  • 4.jpg
    4.jpg
    210.8 Кб · Перегляди: 18
  • 5.jpg
    5.jpg
    233.7 Кб · Перегляди: 18
  • 6.jpg
    6.jpg
    247 Кб · Перегляди: 18

ericnickset

Учасник
60 18
Я сверлю просто 3мм сверлом и через гайку ставлю винты на обычных резиновых термопрокладках

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock