• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Jackery explorer 2000 pro час від часу вимикає розетки.

Dynamix

Новий учасник
24 8
Та ж проблема, але я впевнений що діло в контакті (бо реагує на постукування по радіаторі або нажимі )
або якомусь тепловому розширені,заміна фільтра по 15V не вирішила проблеми
Допис оновлено:

Чи є в когось зрушення по цьому випадку?

Dynamix

Новий учасник
24 8
Виявив дефект з пропаданням напруги на виході розеток 220V.До того замінивши всі релле та конденсатор на 100мкФ 25V результату не було .Проблема в заводській пайці розєма термодаччика на нарізку синуса пропаяв і все працює.Емолював дефект в процесі роботи результат з відключенням аналогічний...

Вкладення

• IMG_20241120_161327.jpg
    IMG_20241120_161327.jpg
    347.5 Кб · Перегляди: 86
  • IMG_20241120_161559.jpg
    IMG_20241120_161559.jpg
    467.1 Кб · Перегляди: 86

toSerg

Новий учасник
3 2
Всім привіт.. Єдине місце в web-і де вдалося знайти інфу по даному "Бренду"... Прислав Колега, який зараз в ЗСУ.. Сюжет аналогічний- вимикається через пару секунд.. так само і під час зарядки від мережі... По 3.3в=ОК, 15в=11.3((... Синус = ОК, чистий, 236в/50гц... На DC банці ~~ 320-350в.. Після вимкнення на DC банці напруге піднімається до 600ВІ !!!.. капєц((.. .ДІльники пропаяв, Не Допомогло... Температуні датчики пропаяв- Не Допомгло(... Замінив один С (біля трансіка) 100/25в === і ЗАПРАЦЮВАВ ... Його заміна, ще той квестт/// Залишилося замінить УСБ розє"еми.. бо теж не працювали.. І як вияснилося проблема в самих коннекторах!!! Без підключення Пап на ламєлях напруга є... а з Папами +5 пропадав((... Всім Респект за дописи!!

Вкладення

• photo_2025-10-03_21-22-07.jpg
    photo_2025-10-03_21-22-07.jpg
    183.5 Кб · Перегляди: 56
  • photo_2025-10-03_21-24-04.jpg
    photo_2025-10-03_21-24-04.jpg
    164.5 Кб · Перегляди: 56
Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Всім привіт.. Єдине місце в web-і де вдалося знайти інфу по даному "Бренду"... Прислав Колега, який зараз в ЗСУ.. Сюжет аналогічний- вимикається через пару секунд.. так само і під час зарядки від мережі... По 3.3в=ОК, 15в=11.3((... Синус = ОК, чистий, 236в/50гц... На DC банці ~~ 320-350в.. Після вимкнення на DC банці напруге піднімається до 600ВІ !!!.. капєц((.. .ДІльники пропаяв, Не Допомогло... Температуні датчики пропаяв- Не Допомгло(... Замінив один С (біля трансіка) 100/25в === і ЗАПРАЦЮВАВ ... Його заміна, ще той квестт/// Залишилося замінить УСБ розє"еми.. бо теж не працювали.. І як вияснилося проблема в самих коннекторах!!! Без підключення Пап на ламєлях напруга є... а з Папами +5 пропадав((... Всім Респект за дописи!!
Не впевнений, але там електроліт дуже швидко висихає, мені 2 станції перші повернулись через 2 місяця з дутими. Ставлю 150uf твердотільні

Jael.Dace

Інженер
417 616
Не впевнений, але там електроліт дуже швидко висихає, мені 2 станції перші повернулись через 2 місяця з дутими. Ставлю 150uf твердотільні
А ніхто не пробував ставити кераміку (кілька мікрофарад, вольт на 50), а зверху на неї напаяти електроліт звичайного номіналу (але на довгих ногах, щоб краще охолоджувався)? Якщо електроліт там не живе довго через жорский режим роботи, то кераміка візьме на себе вч складову і значно полегшить житя електроліту.
Зараз зробив так - на столі звісно працює, але ж цікавить надійність такого рішення.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
А ніхто не пробував ставити кераміку (кілька мікрофарад, вольт на 50), а зверху на неї напаяти електроліт звичайного номіналу (але на довгих ногах, щоб краще охолоджувався)? Якщо електроліт там не живе довго через жорский режим роботи, то кераміка візьме на себе вч складову і значно полегшить житя електроліту.
Зараз зробив так - на столі звісно працює, але ж цікавить надійність такого рішення.
Я ставлю такий самий кондюк твердотілий, тільки 150уф та на ніжках в сторону. Недавно повернулась яку робив рік назад військовим - кондюк ще як новий.

Jael.Dace

Інженер
417 616
С заводу там звичайний електроліт у SMD корпусі - зрозуміло, що полімер там почуватиметься краще. Але в мене зараз нема полімеру на 25 вольт(( Залишу мабуть як є - електроліт з керамікою. Воно працює, але звук маленького транса повністю не зник, хоча і став більш спокійним.

ЗІ: вирубається воно в момент, коли генерація на маленькому трансі зникає. А зникає вона через те, що БЖ з дохлим кондьором працює в режимі старт-робота-стоп-пауза з періодичністю циклів в кілька секунд. І іноді, після повторного настання фази "старт", розетки навіть можуть повторно самі ввімкнутися, але частіше треба кнопкою їх вимкнути і знову ввімкнути.
(Не знаю, нащо я то написав, але нехай вже буде.)

vlk

Новий учасник
1 2
Працює 24/7 другий рік, єлектрику останнім часом вимикають на 7-10 годин и вмикають на 3-4 години. Випадково 3-4 рази на добу на кілька секунд пропадало і відновлювалося на розетках 220. Здебільшого при заряді близько 80-90% іноді при розряді на випадкових відсотках. На конденсаторі 100 мкФ було 10,9в, місткість показував 94 мкф. Замінив на 220 мкФ 25в (необхідні генікологічні навички) напруга стала на ньому 15,1в переривчастий писк зник і трапилося диво - працює.

Дякую за підказку.

Від себе рекомендую раз на рік знімати бічну решітку та за вентилятором видути пух з транзистора G75T60, який розташований до вентилятора базою, тому що при великій вологості він і наступний за ним перетворюються на низькоомний провідник.

Останнє редагування:

Jael.Dace

Інженер
417 616
місткість показував 94 мкф
Там не ємність є показником, а паразитна електропроводність. Припускаю, що через ВЧ-складову деградує оксидна плівка на обкладках, а сусідство з гарячими радіаторами та трансформатором прискорює цей процес.
Здебільшого при заряді близько 80-90%
Саме так - дефект проявляється в першу чергу при високих напругах на високовольтному електроліті: коли станція майже заряджена працює на слабке навантаження, або коли заряджається і залишилось ще трохи, а тут ще й в мережі 245 вольт, замість 230...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock