• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Jackery Explorer 1000 модуль DC/DC 5000W PCB3 REV-B00M00 2019-04-10

dmMaster

Учасник
67 150
Як на мене - STM32 для цього занадто крутий. Я на одну фазу робив на Attiny13, а трифазний синус запускав на Atmega32, але без зворотніх зв'язків, скалярного керування та інших наворотів. Як буде треба, то аналог EGS002 можна зробити на Attiny44, а на тій самій 32 чи 64 атмегі, можна зробити повноцінний частотник.
Ну те кто ставили в этот модуль stm32 ,так не считают, а переразводить весь модуль под avr + отлаживать ,это как натягивать сову на глобус,тогда уже можно откатиться ещё немного назад и сделать на at90pwm316.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Я кожен 1000 намагаюсь прочитати який в ремонт заходить - на даний момент 42шт, з них тільки в парочки були намертво вбиті проци, і всі вони були після попередників. Всі остальні - наглухо лочені. При цьому моделі про - читаються без проблем, китайці такі китайці

elek

Майстер
291 117
Я кожен 1000 намагаюсь прочитати який в ремонт заходить - на даний момент 42шт, з них тільки в парочки були намертво вбиті проци, і всі вони були після попередників. Всі остальні - наглухо лочені. При цьому моделі про - читаються без проблем, китайці такі китайці
Меняю- Ваш залоченный проц на мой новый , чистый.

Toktv

Новий учасник
2 0
Нашли прошивку на Stm32? У меня полное кз по 3,3v. Как вышли из положения?

Toktv

Новий учасник
2 0
Так, вiд початку до кiнця. Може шось змiнилось за цей час? Виходить що ви в такiй самiй дупi як i я.

Andr1k

Учасник
70 64
Так, вiд початку до кiнця. Може шось змiнилось за цей час? Виходить що ви в такiй самiй дупi як i я.
А що зміниться від апу теми? :) Вже давно відомо, шо проци - лочені. Можете проявити ініціативу, написати виробнику, але як правило - ніхто прошивки не дасть. Ринку треба продавати, а не допомагати ремонтувати спалене.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock