• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

jackery explorer 1000 110 вольт переробити на 220.

ur3abt

Новий учасник
2 0
Досталась мені станція мабуть американська на 110в, є задумка переробити на 220в. Я так розумію що треба буде перешити контролер інвертора і передньої плати та замінити вхідну частину по AC, або може не заморочуватись та купити трансформатор 110-220 та і все.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Вам треба буде замінити і трансформатор, і дросель, і перешити контролер, і резистори дільника поміняти. Прошивок немає. Та і донорів ви маловирогідно що найдете. Так що задача скоріше неможлива, ніж можлива

santv18

Учасник Platinum
316 499
Так що задача скоріше неможлива, ніж можлива
Можливо, але то дуже трудозатратний процес. Перемотка трансформатора і дроселів, Ну і дільники поміняти. Навряд автор теми захоче тим займатись.

ur3abt

Новий учасник
2 0
Дякую за відповідь заглянувши в середину побачив що можливо буде достатньо перешити та замінити вхідну частину по 110, а раз так то немає сенсу цим займатись, куплю трансформатор і буду використовувати.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock