• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Jackery 2000PRO видає 230в і 60 Гц !

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
Доброго вечора. Станція військових з стандартною проблемою висохшого конденсатора біля трансформатора. Після заміни станція працює, але на виході 230в 60Гц ! Ніхто не стикався з такою проблемою? Що відповідає за встановлення частоти? Прошивка чи ще щось? Станція трохи пошкоджена була після прильоту.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
230 Вольт це є норма. Навіть не норма а стандарт напруги в Україні. 50/60 скоріше за все перемикаються кнопками. Якщо комбі націю не знайдете в інструкції, гуглі чи методом тику - напишіть виробнику в підтримку.
* Загалом, 60 Гц особливо нікому не нашкодить. Хіба на трансформаторних не стабілізованих БЖ буде чуть завищена вихідна напруга.
Допис оновлено:

Спробуйте утримувати нажатою кн. АС декілька секунд.

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
В мануалі нічого немає про зміну частоти. В гуглі нічого теж не знайшов. Це вже третя аналогічна станція і тільки на цій 60Гц. На інших все як треба - 50Гц. Для імпульсних блоків живлення не критично, знаю. Може вона так і працювала, я не знаю, але це не нормально, тому і спитав , може в кого була така проблема.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
То ви пробували утримувати кн АС пару секунд?

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
Так. Ніякої реакції.
Допис оновлено:

Щойно спробував на іншій - премикає, а ні цій не хоче ніяк. В мене їх три на ремонті. Можливо якийсь глюк прошивки. Працювала так, нехай працює і далі.

Останнє редагування:

BoooooM

Новий учасник
1 0
Тримати кнопку DC 12v і затиснути кнопку АС на включеня і протримати 15-20 сек. до моменту зміни частоти. Потім для запамятання частоти потрібно натиснути кнопку АС на вимкнення інвертору.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock