• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Jackery 2000 Pro explorer не бере заряд та не видає 220

headep

Новий учасник
4 0
Доброго дня станція від спец структур на вході можливо підвищена напруга 260 вольт оскільки стоять перші після трансформатору.
Це мій перший досвід.
Акумулятор відновив був 3 відсотки, DC працює, транзисторів битих нема, помилок нема, кнопка включення загорається зеленим але не дає 220 та не заряджає, реле не клацає, ніяких підгорань не помітив.
Чи може згоріти плата управління та як продиагнгстувати може хтось стикався !?
Дякую Всім за допомогу.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Діагностують мультиметром. На короткі по силі ви уже. А що з вторинними живленнями? Далі осцилографом.
Від АКБ висока ДЦ піднімається?
Від мережі є реакція на 220? Яка?

Jael.Dace

Інженер
417 616
ніяких підгорань не помітив.
Як себе почувають великі резистори та діодний мостик в ланцюзі плавного заряду конденсаторів?
Допис оновлено:

Це мій перший досвід.
Не страшно вам без досвіду лізти в техніку
?

headep

Новий учасник
4 0
Дякую за пораду треба помогти дуже важливим людям для нашої перемоги, не боюсь братися за щось нове, отцилограф замовив вже )
Короткого немає на транзисторах що нарізають синус та на низько вольтних теж нема, на кандюрах теж високовольтних, діод на Сборку плавного пуску так розумію мала smd не пробита міряв по парам в одну сторону нуль в іншу росте супруюотив десь 25кОМ поступово я не випалював її.
По входу перевіряв сімістор і нормі та кандьор.
Від мережі нічого не показує поки плату відʼєднав.
Перевіряв виводи на платі управління не дуже поки розібрався за що відповідають але там 1 та 5 лише дзвоняться (фото надав)
Я не подключав ще 220 планую підключити морду та натиснути на кнопку але думаю щось можна мабуть замкнути на колодці щоб земітувати натискання кнопку. Та почну перевіряти під напругою.
По виводам батареї 220 вхід вихід короткого нема.
Заголом на екрані нічого не відбувається при включенні 220 помилок нема
Допис оновлено:

Підключив 220 мігрант світлодіод на платі управління сподіваюсь добрий знак )
Допис оновлено:

На Кандера з 296 вольт DC
Допис оновлено:

На колодке(фото додава) там де 15 v в мене 16.24 а та ми де 3.3 нічого нема

Вкладення

• IMG_0540.jpeg
    IMG_0540.jpeg
    1.3 Mб · Перегляди: 75
  • IMG_0536.jpeg
    IMG_0536.jpeg
    1.2 Mб · Перегляди: 81
  • IMG_0535.jpeg
    IMG_0535.jpeg
    1.1 Mб · Перегляди: 77
  • IMG_0548.jpeg
    IMG_0548.jpeg
    1.6 Mб · Перегляди: 79
Останнє редагування:

headep

Новий учасник
4 0
Дякую за відповідь Вам.
Вибачте з телефона опечатка мав на увазі блимає світлодіод (маргає) то що нема на колодки 3,3 це щось значить ? Планую перевірити реле, як прийде отцилограф буду далі перевіряти. Чи є поради куди копати думаю якось шукати стабілізатор який має 3,3 видавати на колодку.

Jael.Dace

Інженер
417 616
Морду можна заживити окремо від лабораторника, подавши 30V на роз'єм.
Поміряти треба в точці, яку позначив на фото.

IMG 20251220 115643

Jael.Dace

Інженер
417 616
Вже розібрався - 3.3 вольта. Це опорна напруга на АЦП проца - використовується для вимірювання споживання від USB портів. Якщо в тій точці < 1V - після вмикання USB з'являється помилка F9 (чи E9 - не пам'ятаю вже), після чого порти вимикаються. Якщо подати напругу >1 вольта - помилка не з'являється, порти працюють, але показник споживання завищений разів в 10.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock