• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання JACKERY 1000 pro шукаю BMS HTE081_P_A3

vitalijkozak

Учасник Platinum
38 32
Привіт всім шукаю плату bms на JECKERY 1000 PRO (HTE081_P_A3)
Допис оновлено:

проблема що bms включає напругу на 3 секунди і вирубає.в батареї було засаджено в ноль 3 комірки B10 B11 B12 комірки замінив відбалансував всі тепер 3.7v. на платі була мікруха в короткому BQ7620B замінив і резистори по 100 ом біля неї результату не дало.там ще стоїть контролер BQ76940 на першій платі BMS може він заблокувався при розєднані трьох комірок.

Вкладення

• зображення_viber_2026-06-01_12-11-23-947.jpg
    зображення_viber_2026-06-01_12-11-23-947.jpg
    233.3 Кб · Перегляди: 25
Останнє редагування:

ONe

Новий учасник
30 46
Багато разів фізично знімав обидві плати з відключенням від батареї, в моєму випадку не блокувалася BQ76940.
PS. Йоб..та ця плата BMS та і станція в цілому у ремонті.

vitalijkozak

Учасник Platinum
38 32
але станція прийшла від других мастрів ,коли розібрав побачив одельно зєднаний провід від B+ З P+ мімо BMS каже клієнт що бистро розряжалась але працювала .на дисплеї 0 % і зарядку брала 38вт.BMS тоже копана контролер читається на нього не грішу

ONe

Новий учасник
30 46
В мене станція була теж копана, шукали несправність не в тому місці де треба, що довелось відновлювати плату сонця, яка була не причетна. А потім шляхи привели до BMS. Так що після когось щось робити це як правило треш. У нашому ділі головне не зробити гірше, а відремонтувати то таке). Контролер може і читатись, а що в ньому записано...?

vitalijkozak

Учасник Platinum
38 32
Так і воно є після когось ремонтувати це жах.Дамп сохранив займає 256кб ,але думаю попадеться така в ремонт тоді буду зрівнювати, і прошивку і що на платі як дзвониться
Допис оновлено:

Ще грішу на Bq7620b була в короткому вона керує мосфетами ,я купував її на промі хтів пару штук взяти але осталась остальня може бракована.

ONe

Новий учасник
30 46
Дамп BMS є тут на сайті 256кб і в моєму дампі теж 256кб, прошивки можно звірити. По симптомам, коли запускається то сигнали присутні, а потім вирубає, то десь можливе кз. Тим паче Bq7620b в короткому, а це драйвер який керує ключами. На платі видно потемніння у двох плечах, перевірте мосфети, супресори.

vitalijkozak

Учасник Platinum
38 32
мосфети цілі.думаю замінити драйвер ключів Bq7620b.може в когось є провірені

elek

Майстер
291 117
Нагадаєте тут поки, що, знайду, дам з`вязок.....Я вже з утра у робочий день на форумі
Допис оновлено:

Або у лічку

vitalijkozak

Учасник Platinum
38 32
Замінив драйвер ключів Bq7620b нічого не змінилось замінив контролер прошив тою самою прошивкою так само нічого.не можу на сайті знайти прошивку щоб порівняти їх

ONe

Новий учасник
30 46
Ось мій дамп BMS

Вкладення

• Jackery 1000 Pro BMS 1.bin
    256 Кб · Перегляди: 5

vitalijkozak

Учасник Platinum
38 32
Зашив вашою стало 68% а було на моїй 1% і так само відрубає і в захист заряд не бере

elek

Майстер
291 117
прочтіть уважно цю тему, може допоможе.
тут взагалі богато тем про цю модель і всі по разному мучаються с ціми несправнотями

elek

Майстер
291 117
спробуйте, але здається що причіна не в неї.
я теж колись мучався з такою станцієй, и проц, и прошивки, і BQ7694003 міняв.
Так і не переміг
Допис оновлено:

ось моя тема

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock