• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання JACKERY 1000 pro прошивка DC HTE081_P_A3

elek

Майстер
291 117
Усім привіт! Не заряджается, помилка батареї F3.
Нема напруги с BMS (батареї в нормі не разкалібровані).
Считував проц - не опреділявся в програматорі, замінив, шив двумя прошивками з форума, но вони сдругої моделі DC, мабудь не підходять.
Може є у кого с цьой плати. Дякую..
Іще прозвонив кнопку сброса була підкорочена 100 Om - демонтував її , результат тойже....
Допис оновлено:

Запаяв старий проц (думав мож із-зі кноппки RESSET не чітався)
Ні фіга..... так і не определився у программаторі....

Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
На платах Jackery проци після програмування стають нечітабельні. Не в перший раз таке зустрічаю.

elek

Майстер
291 117
Пробачте.... я і не вказав....
GD32F303CCT6
Допис оновлено:

Ось плати

Вкладення

• IMG_20250801_130703.jpg
    IMG_20250801_130703.jpg
    1.9 Mб · Перегляди: 83
  • IMG_20250801_130608.jpg
    IMG_20250801_130608.jpg
    2.8 Mб · Перегляди: 82
Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Після програмування. І не бачить їх програматор

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
В мене було таке, що прошив BMSку 1000 Pro, і після цього процессор перестав читатись. Ніби його немає. Програматор не бачив. Хоча проц робочий

skljarik

Інженер
430 729
В мене було таке, що прошив BMSку 1000 Pro, і після цього процессор перестав читатись. Ніби його немає. Програматор не бачив. Хоча проц робочий
Допис оновлено:

Десь хтось писав, що у гігадевайс незвичайний захист, при спробі зчитування тільки гірше стає...

elek

Майстер
291 117
Во бл... Інформація.... Такого і не чув. Дякую... Тоді спробую оставтти старий проц, мож робочій. А на другої платі заміню bms -ку… вона така ж сама як у EcoFlow, мож ії за неї не стартує BMS. Станція видає помилку F3. При цьому не вкл. А при підключені до мережі включається і не заряджає. С bmc немає виходу напруги.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Без проблем читав купу гігадевайсів, в тому числі і з джакері, окрім бмс. Все прекрасно читається і записується по декілька раз j-link ом, стм32 свисток гд флешки чомусь бачить одну з 10

elek

Майстер
291 117
Без проблем читав купу гігадевайсів, в тому числі і з джакері, окрім бмс. Все прекрасно читається і записується по декілька раз j-link ом, стм32 свисток гд флешки чомусь бачить одну з 10
Це так.... Вже получив J-Link.... Спробую
Допис оновлено:

Перепаяв всеж bq7694003 на другої платі.... Стартанула станція (зі старим процом, той шо не читався.... не хочу заморачиватись перепаювать новий, та пробувать....)

elek

Майстер
291 117
Всеж не вірно працює..... То 100% то 0% перепригує..... то робе на виход то ні.... то заряджа то ні.... пипець...
Буду пробивать новий проц ставити....
Допис оновлено:

Опять таж попомилка F03, хоча BMS вже стартує, напругу видає.
Вже прошив MPPT модуль... не понятно куди рить..?

Останнє редагування:

inboxpm

Новий учасник
3 2
Зустрічав таке одного разу у STM: хтось у програмі призначив виводи програмування як звичайні входи чи виходи. Звісно ж коли така програма стартує, програматор такого процесора вже не бачить. Але починає бачити якщо не дати програмі запуститися, тримати його під ресетом або сигналом boot0, точно вже не пам'ятаю, треба знову шукати цей алгоритм. Причому працювало це тоді тільки з оригінальним білим програматором STLink, не з маленькими металевими.
Зараз ця плата потрапила до мене, програматор такий є, тому два головних питання: де брали прошивку та як на ній формується живлення процесора? Якщо на знятій платі подати 3.3 В на роз'єм програмування, нічого не вигорить? Де тут взагалі цей стабілізатор? Коли плата встановлена на місце і батарея до неї підключена, 3.3 В на процесорі є і на тому ж роз'ємі програмування його видно, але звідки воно береться?

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
Після програмування. І не бачить їх програм

Бачить. Потрібно правильно підключитись. Вимикаєте перемикачем бмс, підключаете програматор, вмикаєте перемикач бмс і жмите конект! При ввімкненні перемикача процесор активується на 15 секунд, потім якщо немає обміну на шині з мордою переходить в сплячий режим і більше не бачиться програматором. Подивіться осцилографом на кварці частоту, вона з"являється на 15 секунд при ввімкненні бмс, а також при вимкненні. Коли програматор підключився, то конект далі тримається і процесор спати не лягає.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock