• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інвертор Choetech 1000w. Допоможіть розпізнати контролер синуса?

strict

Новий учасник
5 0
Інвертор Choetech 1000w. Допоможіть розпізнати контролер синуса? Після бавовни привожу в порядок. Корпус контролера затертий. Ножки живленя 5 вольт мають низький опір. Що за мікросхема U1?
Дякую!

Вкладення

• 22.jpg
    22.jpg
    443.9 Кб · Перегляди: 41

strict

Новий учасник
5 0
Типу, як PIC? По затертому трохи проступає надпис ..M88.....

Jael.Dace

Інженер
417 616
Неспеціалізований мікроконтролер, щоб було зрозуміліше. Бо процом називають багато чого (я сам так роблю постійно), хоча проц - скорочення від процесор, а процесор - це мікроконтролер без вбудованної периферії. В той час, як процом часто називають: процесор, мікроконтролер, DSP, SOC, спеціалізовані мікросхеми з обчислювальним ядром всередині (наприклад EG8025), навіть FPGA іноді!

Jael.Dace

Інженер
417 616
Написати свою прошивку, або взяти "універсальний" модуль синусорізки, та адаптувати під нього інвертор.
Допис оновлено:

17 ніжок - можливо модуль навіть пін-то-пін сумісний з поширеними модулями на EG8010.

strict

Новий учасник
5 0
Дуже дякую. Буду тримати нас в курсі подальших кроків.

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
IR2110S там стояла. Став нову і все вона з заводу записана для нарізання синусу
Допис оновлено:

на цій платці немає обсолютно нічого що б прошивалось, все йде з заводу і прошивка вписана в кристал і це її базові вункції нарізати синус в залежності від обв'язки

Jael.Dace

Інженер
417 616
Це - драйвер. Їх там два. А людина питає про мікросхему, яка ними керує - вона відсутня на платі і лежить трохи вище.
прошивка вписана в кристал
Можливо так і є, тільки від того не краще. Опізнати і купити її все одно нема можливості. Я пару разів ставив замість такого якусь Attiny (підбирав за розпіновкою, якщо можливо, або паяв навісом) і писав під неї прошивку. Але то в якості експерименту. Зараз зазвичай ставлю модуль EGS002 або що є під рукою.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock