• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Hisense 32B6600PA, Android Recovery, прошивка по USB.

StarService

Новий учасник
4 0
Model: Hisense 32B6600PA.
Main Board: TP.MS6683T.PB732.
LCD: JHD315V1H71-T0L1\S0\FM\ROH.

Система не завантажується, після включення зразу заходить в Android Recovery.
На пульт та кнопку Power на панелі не реагує, інші клавіші на панелі телевізора відсутні.
Шукаю прошивку по USB або можливо є якесь інше вирішення проблеми?

Щиро дякую!

Вкладення

• Hisense Recovery.jpg
    Hisense Recovery.jpg
    219.3 Кб · Перегляди: 25

StarService

Новий учасник
4 0
Добрий вечір. Погано шукали. Ось є прошивка
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
Вітаю! Я бачив цю прошивку, але щоб її скачати, то потрібно спочатку заробити бали, а в мене нема часу на це. Тим більше, що ресурс ворожий. Ви самі спочатку спробуйте скачати прошивку, а потім рекомендуйте. Якщо вам вдасться скачати прошивку, то поділіться зі мною, буду вдячний. Дякую!

Porter

Інженер-супервайзер
1,231 1,706
То чого ви хочете, щоб хтось потратив свої бали на вас? З таким ставленням побажаю вам успіхів... Продовжуйте шукати на дружніх сайтах. :)

StarService

Новий учасник
4 0
То чого ви хочете, щоб хтось потратив свої бали на вас? З таким ставленням побажаю вам успіхів... Продовжуйте шукати на дружніх сайтах. :)
Я не хочу, щоб хтось тратив свої бали і нікого образити не хотів. Я лише запитав, бо можливо хтось має цю прошивку і поділиться. Особисто я, також би допоміг і по можливості ділюсь прошивками. Дякую!

StarService

Новий учасник
4 0
Вітаю! Дякую за прошивку, але наразі вирішив проблему іншим шляхом. Взяв іншу клавіатуру, оскільки попередня не працювала з цим телевізором, зробив Factory data reset і телевізор ніби працює, але якось нестабільно, підвисає, спостерігаю, хочу ще прошити. Також є підозра на eMMC.

night_hawk

Новий учасник
1 0
І я дякую за прошивку, клавіатури нормальної під рукою не було для factory reset і тому вирішив одразу перешити все з флешки, мав таку ж саму помилку на екрані - після двох перевірок почало шити і потім телевізор ожив. Далі після налаштувань ще прилетіло оновлення на ~920Мб і тепер все взагалі гуд.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock