• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

GZE-1515 genergy

elektrik158

Новий учасник
8 0
Вітаю шановне панство. Маю питаннячко, чи щупав хтось цю тварюку? І чи проскакувала хоч якась інфа? Станція нова з коробки. При підключенні до мережі, аналізує і починає зарядку. Поступово розгоняється до 900+Вт і перестає заряджатися. Мережу при цьому продовжує бачити. Пересмикування живлення, перезапускає цей процес. Таких самих станцій нових, з такими самими симптомами певна кількість. Тому проблема не поодинока, а має системний характер.
GZE 1515

alexey244

Інженер-супервайзер
1,116 1,205
Багато таких було в ремонті. Такого як у вас, ще не бачив

elektrik158

Новий учасник
8 0
А софт по ним якийсь є? По прикладу як на EG8026 та EG1615.
Може ще є якісь їхні клони більш поширені та на які є хоч якась інфа. Бо я вперся в цей genergy, а по ньому ніфіга знайти не можу

alexey244

Інженер-супервайзер
1,116 1,205
Там ж процик стоїть. Тому ніякого софта немає

Tereha

Активний учасник
120 166
А софт по ним якийсь є? По прикладу як на EG8026 та EG1615.
Може ще є якісь їхні клони більш поширені та на які є хоч якась інфа. Бо я вперся в цей genergy, а по ньому ніфіга знайти не можу
Знову клон AlzaPower )))
Зробіть фото силової плати та плати управління. Тоді хоч буде розуміння що там і може хто що і підкаже

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock