• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Гібридник POWMR - HVM5.5K-48V помилка 19

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
Прийшов даний інвертор з двома пробитими ключами в низьковольтній частині та двома надутими конденсаторами в блоці живлення на власні потреба. Замінили, але старту інвертора немає, засвічується дисплей і через секунд 5 вибиває помилку 19. Висока не підіймається. На SG-шці всі напруги є, але сигналу запуску немає, якщо вручну запустити (замкнувши оптопару), то імпульси на всіх затворах присутні. Всі первинні живлення в порядку. Помилка вказує на якийсь перекос по струму, але датчики струму в порядку, живлення їх також. Вже перевірили все що могли, нічого підозрілого не знайшли. Може в кого була подібна помилка і якесь рішення?

Вкладення

• IMG20260311191748.jpg
    IMG20260311191748.jpg
    4.5 Mб · Перегляди: 24
  • IMG20260311191806.jpg
    IMG20260311191806.jpg
    7.7 Mб · Перегляди: 24

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Помилка вказує на якийсь перекос по струму,
Як ви про то дізнались?
Для POWMR - HVM5.5K-48V помилки 19 не числиться. Є попередження 19те і воно не про струм.
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Таки уточніть модель і що коли у вас там 19...

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Де в ньому є ЦІ (які ці) помилки. Я не бачу... :( 19 помилки нема. 19 попередження стосується відсутньої комунікації з АКБ.

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
В мануалі, що я закріпив 28-ма сторінка
Допис оновлено:

Виявлось, що сам не додивився. Помилка 19 З ЗНАКОМ ОКЛИКУ означає відсутність комунікації з батареєю, у власника встановлена літієва батарея з комунікацією по шині. І от він не бачив батареї по шині і бив пимилку, змінив тип батареї на AGM і інвертор запустився. Дякую за наводку. А в мануалі, що я скинув описані помилки з значком error біля номеру помилки.

Вкладення

• IMG20260311212648.jpg
    IMG20260311212648.jpg
    12 Mб · Перегляди: 15
Останнє редагування:

teskazp

Активний учасник
147 153
Ну тогда ошибка не по наряжению а по току, и по факту что на кондерах, или так понимаю на них не качает 400

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Стабілізатор від'ємної напруги в порядку?

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
Так все в порядку. Інвертор запустився, змінили тип батареї в налаштуваннях. Я сам не додивився, помилка була з знаком оклику, а не з знаком error.
Допис оновлено:

Якщо вибрано літієва батарея в налаштуваннях і немає комунікації по шині то інвертор бачить напругу батареї, бачить мережу, але не вмикається ні вихід ні байпас.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock