Porter
Інженер-супервайзер
1,181
1,586
Добра Вам. Має мене гібридник Isolar-SMH-3.2K 24V. Першопричина поломки - від'єднали АКБ при підключеній мережі і сонцю. Власник сам міняв транзистори, видно, що щось бракує вузлу плавного старту (ковиряне, підгоріле по виходу). плата залита старим електролітом зі стрельнувших конденсаторів по входу батареї. Прийшов якоби з помилкою 09.
КЗ нема, відкинув, тимчасово накинув на вхід пару електролітів, Робібрався з плавним пуском (трансформатор спалений, демонтував)
По факту, при спробі включення, Виводить меню, тестує вентилятори і повністю вимикається без помилок.
Вторинні живлення і конденсатори в нормі (+15 +-12 + 5 + 3,3 В) До спроби запуску плавного пуску не доходить. При цьому живлення драйверів теж в порядку. як по гарячій так і по низькій стороні. Напругу АКБ бачить вірно, кнопки режими перемикають. Але при відключених вентиляторах помилку вивести не встигає до виключення.
Нічого не гріється, силова ціла, нічого не можу знайти. Розумію, що мізкам щось не подобається і вони самі себе гасять. * Схожа поведінка, якщо потужніший гібридник вмикати без модуля сонця.
Якщо земулювати наявність сонця - мізки циклічно ребутяться взамін виключення.
Потрібні Ваші думки, бо я в ступорі і не можу знайти зачіпку
* * *
Доповлюю...
Від сонця - вмикається, бачить напругу сонця, індикує заряд АКБ. НЕ ВИМИКАЄТЬСЯ Не ребутиться. Фактичного заряду нема,
Від мережі з підключеним АКБ запускається, не ребутиться, падає в помилку 09.
Роблю хід конем - підтягую ДЦ шину до 270 вольт, вмикаю від АКБ - вимикається без помилок. Отаке...
Спроб запуску силової частини теж нема.
КЗ нема, відкинув, тимчасово накинув на вхід пару електролітів, Робібрався з плавним пуском (трансформатор спалений, демонтував)
По факту, при спробі включення, Виводить меню, тестує вентилятори і повністю вимикається без помилок.
Вторинні живлення і конденсатори в нормі (+15 +-12 + 5 + 3,3 В) До спроби запуску плавного пуску не доходить. При цьому живлення драйверів теж в порядку. як по гарячій так і по низькій стороні. Напругу АКБ бачить вірно, кнопки режими перемикають. Але при відключених вентиляторах помилку вивести не встигає до виключення.
Нічого не гріється, силова ціла, нічого не можу знайти. Розумію, що мізкам щось не подобається і вони самі себе гасять. * Схожа поведінка, якщо потужніший гібридник вмикати без модуля сонця.
Якщо земулювати наявність сонця - мізки циклічно ребутяться взамін виключення.
Потрібні Ваші думки, бо я в ступорі і не можу знайти зачіпку
Допис оновлено:
* * *
Доповлюю...
Від сонця - вмикається, бачить напругу сонця, індикує заряд АКБ. НЕ ВИМИКАЄТЬСЯ Не ребутиться. Фактичного заряду нема,
Від мережі з підключеним АКБ запускається, не ребутиться, падає в помилку 09.
Роблю хід конем - підтягую ДЦ шину до 270 вольт, вмикаю від АКБ - вимикається без помилок. Отаке...
Спроб запуску силової частини теж нема.
Останнє редагування: