• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Fossibot F2400 немає виходу DC/AC/USB та ліхтар

Teegran

Новий учасник
4 0
Друзі всім доброго дня!

Віддали за борги станцію Fossibot F2400 (взяв на свою голову)

Відразу до суті та конкретики:
Натискаєш кнопки на передній панелі DC/USB/Ліхтар - пищить 3 рази+мигає на дисплеї відповідний індикатор і нічого не робиться. Виходу немає. Ліхтар не загорається. АС взагалі ніякої реакції, ні на кнопку ні на дисплеї. Як би я її не шатав, не перезавантажував - нічого не змінюється.

При зажиманні кнопки DC показує код помилки 384. Трішки гугління - пише проблема з BMS, не знаю на скільки достовірна інфа

Скажу чесно доля цієї станції мені не відома. Де вона була і що з нею робили…але по словах попереднього власника сказав шо використовував як ДБЖ для серверів.

Дуже прошу допомогти з ремонтом, відправлю куди треба, заплачу скільки скажете, або скажіть хоча б в яку сторону дивитись!
Дякую

RPetrovich

Учасник
86 84
Вітаю. Якшо не ремонтували силову електроніку то краще не ремонтуйте самі, я з такою станцією не мав справ, і нема часу, розбиратись з новим аппаратом, але тут на форумі багато майстрів, думаю знайдется той хто вже має по ній досвід.

Teegran

Новий учасник
4 0
Вітаю. Якшо не ремонтували силову електроніку то краще не ремонтуйте самі, я з такою станцією не мав справ, і нема часу, розбиратись з новим аппаратом, але тут на форумі багато майстрів, думаю знайдется той хто вже має по ній досвід.
Товаришую з паяльником, але схеми і транзистори-явно не моя справа!)
Розумію, зараз у всіх майстрів багато роботи, але готовий чекати, аби зробили!

RPetrovich

Учасник
86 84
Я не візьмусь, роблю тіки знайомим військовим і то як повезе і знайдеться час)
Пошукайте тут майстра або на олх, гарний майстер веде канал Опять 25, або ще AMP Service.

Teegran

Новий учасник
4 0
Я не візьмусь, роблю тіки знайомим військовим і то як повезе і знайдеться час)
Пошукайте тут майстра або на олх, гарний майстер веде канал Опять 25, або ще AMP Service.
Вдячний Вам за відповідь!
AMP - вже написав у вайбер, чекаю фідбеку

uaid

Новий учасник
1 0
Хто може зремонтувати інвертор, залита в районі головного процесорп. Симптоми аналогічні як в топікмастера. Заряд 188% КЗ по низу.
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
309 454
знайти хто зараз візьметься за геморойний оукітел/фосібот і їх гівноклони - то з розряду фантастики) у всіх нормальних майстрів зараз черга така що оці всі недостанції навіть не приймаються

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock