Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Підкажіть будь ласка яким програматором зчитували СPU? Сам процесор будете купувати на Алі? (в мене стоїть станція FlachFish P25 з мертвим процом на БМС).Зчитав з робочої, но не пробував, нема MCU.
Думаю з алішки M451 серію взяти, подійде?
Допис оновлено:
Даташиты
Я теж J-LINK зчитував.... спробуйте, мож моя пійде..... да MCU хітра.... і замін мабудь не знайти на STM.... тамо проц з якимсь "touch-key supported"Я теж зчитав і навіть зашивав, J Linkом. Але нічого не дало. Ніби немає прошивки, процесор нічого не робить. Живлення є. Там є якась хитрість мабуть. Треба буде вашу прошивку спробувати
А в який проц Ви шили? у новий? Чи в тойже самий? з якого зчитували?
Cortex-M4 128 kb..... даташіти вложені тут.... ізучайте,Щось не бачу в сеггері M4TKRE6AE, читали як щось інше?
На сайті вже 100 тем про цю мікруху
маркування мікросхеми U5
перепрошую саме про цю не знайшов , лиш бачив про MP3302DJНа сайті вже 100 тем про цю мікруху
Допис оновлено:
Дякую, ознайомлююсь.За додаткові підказки також.Вище силку скинув.... на даташіт EG27235 та други аналоги.....
тамо як згорае U5 --- тягне за собою U1 MP3302DJ...проц.... дофіга..... у мене погорівши і U3 і U4
Оце такеж самевибитий по CAN
Це M4TKRE6AE?Є на руках не велика кількість нових процесорів
Так, звісно. В особистих написавОце такеж саме
Це M4TKRE6AE?
Можете 1- продати для єксперментів?
Відповівособистих написав
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.