• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Firmware для EG8026 для Apower AP2000, модель 2600W

КСН

Новий учасник
7 12
На сторінці Device Information спочатку кликаєте read all. Потім, наприклад, в лівому стовбчику в пустому полі навпроти Hall current calibration вбиваєте 2230 (в правому залишається 6400) та тиснете write. Ви змінили значення цієї строки. Так саме й інші строки за потеби.

VO_Serg

Новий учасник
11 12
Чи вдалося комусь оживити eg8026 після зависання при прошивці firmware upgrade ? Яким методом?
Конфіги правив, все нормально працювало, через usb хаб + ch341. А прошивка зависла на 8%, і все. Тепер мигає червоним-зеленим, і програма вже нічого не бачить... То думаю чи то комутатор винен, чи без комутатора і ще одного 8026 не хочеться запороти. До виробників ніхто не звертався з цього приводу? І швидкість, чи треба було на мінімум ставити перемикачем біля вікна з хекс файлом? Бо я його вже потім помітив. (

Vitaly_ODS

Активний учасник
104 154
Добрый вечер. Я изначально пытался шить RT232RL с опторазвязкой. Процесс висел на 0%. Заменил на CH340G - прошивка влетела с первого раза... Писал на первой странице... Изначально тоже думал, что EG хана, тоже мигало красным и зеленым

КСН

Новий учасник
7 12
Я на перших прошивках знижував швидкість, а потім забив на це, і на високій швидкості шилось нормально на СН340.

Serios

Майстер
272 406
Чи вдалося комусь оживити eg8026 після зависання при прошивці firmware upgrade ? Яким методом?
Конфіги правив, все нормально працювало, через usb хаб + ch341. А прошивка зависла на 8%, і все. Тепер мигає червоним-зеленим, і програма вже нічого не бачить... То думаю чи то комутатор винен, чи без комутатора і ще одного 8026 не хочеться запороти. До виробників ніхто не звертався з цього приводу? І швидкість, чи треба було на мінімум ставити перемикачем біля вікна з хекс файлом? Бо я його вже потім помітив. (
В мене також померла на 341 прогері, замінив на нову + замовив 340-ий і шив вже ним. Погоди це дуже не змінило, прошивки не під нього, пристрій хромоніжка так і залишився.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock