• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

extra battery delta 2

!!!Vlad!!!

Новий учасник
14 10
Доброго дня , хто має можливість поділитись прошивкою BMS extra battery delta 2 на LiFePO4 та фото плати, щоб було видно номінали резисторів. Плата інвертора Delta 2 померла назавжи, і я так розімію що в delta 2 та extra battery delta 2 плати BMS однакові (звісно об'язкв навколо силових виводів інвертора є, але то думаю не проблема). Хочу зробити додаткову батарею до Delta 2 max (2048 LiFePO4) Delta 2 (1024 LiFePO4). Хто має можливість , або вже є досвід, допоможіть будь-ласка.

Jael.Dace

Інженер
417 616
А яка у вас ревізія BMS?
На форумі є дамп для смарт баттері на платі MR330-UV-BMS-V1.0.3, шукайте.
В мене теж є, але я в своїх файлах заплутався тож не пропоную))

Я пробував зробити так, як ви хочете в рамках >>цієї теми<< , але не мав змоги перевірити, тож не впевнений, що моїх дій було достатньо.
Наскільки розумію/пам'ятаю, там треба лише видалити жовтий запобіжник біля бокового роз'єму, впаяти відсутній діод біля того запобіжника, та залити прошивку від Delta 2 Extra Smart Battery.
Допис оновлено:

PS: А що з інвертором? Не продаєте? 😎

Останнє редагування:

Jael.Dace

Інженер
417 616
Ви своїм і самі дасте раду. 🙂 Я не від потреби написав, а просто щоб врятувати блок від смітника/розборки. Ну і цікаво глянути, що в людей вважається не ремонтопригодним, що вони навіть готові станцію опустити до рівня батареї.

До того ж... Хоча це краще напишу у приватні.

!!!Vlad!!!

Новий учасник
14 10
А яка у вас ревізія BMS?
На форумі є дамп для смарт баттері на платі MR330-UV-BMS-V1.0.3, шукайте.
В мене теж є, але я в своїх файлах заплутався тож не пропоную))

Я пробував зробити так, як ви хочете в рамках >>цієї теми<< , але не мав змоги перевірити, тож не впевнений, що моїх дій було достатньо.
Наскільки розумію/пам'ятаю, там треба лише видалити жовтий запобіжник біля бокового роз'єму, впаяти відсутній діод біля того запобіжника, та залити прошивку від Delta 2 Extra Smart Battery.
Допис оновлено:

PS: А що з інвертором? Не продаєте? 😎
Він пішов на донори)))
Допис оновлено:

Ви своїм і самі дасте раду. 🙂 Я не від потреби написав, а просто щоб врятувати блок від смітника/розборки. Ну і цікаво глянути, що в людей вважається не ремонтопригодним, що вони навіть готові станцію опустити до рівня батареї.

До того ж... Хоча це краще напишу у приватні.
Основною причиною став прогар в текстоліті біля реле, КЗ незникає, проблема в доріжок в текстоліті

tipok

Новий учасник
8 38
Вітаю панове, не підкажете номінали тих трьох термісторів, що на платі батареї, при 25°C?
Фото плати MR330-UV-BMS-V1.0.3:

Вкладення

• 20260126_182722.jpg
    20260126_182722.jpg
    3 Mб · Перегляди: 33
  • 20260126_182805.jpg
    20260126_182805.jpg
    2.8 Mб · Перегляди: 34
  • 20260126_182826.jpg
    20260126_182826.jpg
    3.1 Mб · Перегляди: 33
Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock