• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Електростанція EcoFlow Delta 2 Max не підключається через Bluetooth.

Dainier

Новий учасник
13 2
Сьогодні до моєї майстерні прибула електростанція EcoFlow Delta 2 Max. Вона не підключається до мого телефону через додаток EcoFlow, хоча Bluetooth мого телефону її виявляє. Оскільки додаток не може підключитися, я не можу оновити її прошивку. Чи хтось ще стикався з подібним, чи може хтось запропонувати щось корисне?

Rekbr

Майстер
285 331
Не раджу . 1.6.2.87 оновлення ріже по факту ємність акумулятора. Комірки заряджаються максимум до 3,9. А мають до 4,2

Serios

Майстер
257 368
Не раджу . 1.6.2.87 оновлення ріже по факту ємність акумулятора. Комірки заряджаються максимум до 3,9. А мають до 4,2
Ця прошивка була активною в листопаді, потім її швиденько прибрали, бо шкідлива, зараз актуальна і остання 81 версія.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock