• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EF4 river max overload

SLIK

Новий учасник
11 6
Доброго вечора, потрібна допомога з river max. Принесла людина після других майстрів, вмикається тільки при включені ac відразу overload, зарядку також не бере. При відкриті стояло 8 різних транзисторів по інвертору та зарядці на високій стороні, згорівший резистор 100оМ на зарядку.
Замінив 8 транзисторів 15n60, 4 драйвера nsi6602bd, резистор 100оМ, всю обвязку на транзисторах та драйверах перевірив, всі по номіналу. Діодний міст на зарядку також перевірив. По низу замінив дві діодні збірки замість 30с60 поставив 30с100. Транзистори на низу всі перевірив, вони робочі. На драйвера nsi6602bd приходить vcc 5v.
Зараз після запуску пише також overload і на високовольтному конденсаторі піднімається максимум 25-30 вольт.
Ще грішу на драйвера на низу ed2113d, якщо в когось траплялось таке підскажіть куди копати, дякую всім хто відгукнеться.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
замінив дві діодні збірки замість 30с60
Так а навіщо, вони ж тільки для сонця потрібні. Це окремий вузол від інвертора.
Зараз після запуску пише також overload
Після запуску від чого? Від розетки? Якщо так, то це неможливо, з розетки йде через діодний міст і резистор, напряму на HV банку. Якщо не від розетки, то спробуйте від розетки.
nsi6602bd приходить vcc 5v
На живлення їх вихідної частини, має йти 13-15 вольт в цих станціях.

SLIK

Новий учасник
11 6
Так а навіщо, вони ж тільки для сонця потрібні. Це окремий вузол від інвертора.

Після запуску від чого? Від розетки? Якщо так, то це неможливо, з розетки йде через діодний міст і резистор, напряму на HV банку. Якщо не від розетки, то спробуйте від розетки.

На живлення їх вихідної частини, має йти 13-15 вольт в цих станціях.
На вхід vcci приходить 5в. На виході vcca та vccb незаміряв, 13-15 вольт має бути постійно чи тільки при включені ac?
Допис оновлено:

Від мережі ще не перевіряв, хочу спочатку розібратись від акб

SLIK

Новий учасник
11 6
Я так розумію десь має стояти стаб lm78015 як в ef delta 2?
Допис оновлено:

І я щось собі так думаю він знаходиться на виносній платі, біля плати з мікроконтролером?

SLIK

Новий учасник
11 6
Велике дякую що ткнули носом))) Завтра перевірю і відпишусь.

SLIK

Новий учасник
11 6
Проблема в блоці живлення чи в зворотньому звязку, при підключені до мережі при зарядці на 78m15 приходить 17 вольт, а коли перемикаєшся на акб всьго приходить 9 вольт. Можливо шим контролер. Якщо в когось було таке то будь ласка відпишіть.
Допис оновлено:

Шим uc2845g, обвязка на всій платі жива то думаю що шим, або зворотній звязок.

SLIK

Новий учасник
11 6
І продовжуючи тему, шим контролер не при ділах))) оказався драйвер eg2113g)))
Жду замовлення і думаю все запрацює.

SLIK

Новий учасник
11 6
Після встановлення eg2113g все запрацювало як треба, дякую alexey244 за допомогу. Тему можна закривати.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock