• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

ECOPLAY 1202A не працює BMS

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
Доброго всім дня. Станція від військових, прийшла не вмикайка. В середині виявився болт, який пройшовся по платі BMS, як результат - процесор в короткому. Замінити не проблема, але от з прошивкою біда. Може є в когось злитий дамп з BMS? Плата BMS SYD - N033 - BMS Rev 1.0 Станція може бути Oukitel/Ecoplay/Aferiy P1201/P1202.

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
Невже нікому не попадались такі станції? Якщо є в когось злита прошивка то куплю. Не прошу безкоштовно! Військові чекають на свою станцію.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Попадались, але ніхто не зливав думаю. Як і я. Разів 50 такі станції були, нічого не зливав і не зчитував

R_Pavel

Учасник Platinum
62 66
Доброго всім дня. Станція від військових, прийшла не вмикайка. В середині виявився болт, який пройшовся по платі BMS, як результат - процесор в короткому. Замінити не проблема, але от з прошивкою біда. Може є в когось злитий дамп з BMS? Плата BMS SYD - N033 - BMS Rev 1.0 Станція може бути Oukitel/Ecoplay/Aferiy P1201/P1202.
а на якому контролері зібрана БМС ?

KPSH

Новий учасник
5 6

Костянтин Гапон,​

підкажіть, будь ласка, як ставили нову плату BMS?

Я думав, що після встановлення плати BMS, обов'язково, потрібно прошивати, інкаше вони будуть в "залоченому" стані.

Костянтин Гапон

Учасник Platinum
48 66
Доброго вечора. Нічого не залочено. Поставив нову плату, підключив зарядку і все пішло. На вмикання не реагує поки не підключили зарядку, ділі все штатно.

• Лайк
Реакції: KPSH

Chessmen

Новий учасник
40 16
Довелось купити нову плату BMS. Злитий дамп, може комусь допоможе і не доведеться купляти не дешеву плату.
Велике вам дякую, вже весь форум перерив, думав що не знайду нічого, а станція воякам була потрібна, Зараз кинув на перевірку, але дуже дякую

Nikola07

Учасник Platinum
3 0
Доброго всім здоровя.допоможіть з прошивкою в кого може бути на передню панель такого апарату.в кз.проц gd32f330r8t6.хлопцям на передок.гарного всім дня мирного неба

elek

Майстер
291 117
Маркування плати, майна, пліз в "студиїію"!
Допис оновлено:

Nikola07

Невже так тяжко поіском "порить"?
Дивиться тут......

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock