• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow River2 (pro) немає запуску перетворювачів. Не міряє напругу

TarasGV

Новий учасник
14 2
Станція від віськових, сказали після прильоту.

Відновив мережевий БЖ, замінив нарізку з синхронним випримлячем їх драйвери. При старіті від батареї на секунду показує рівень заряду 99 потім 0 та через пів хвилини вимикається бмс. При роботі від батареї той контроллер що біля мережевого бж не має 3.3 живлення. Якщо мережу включити все те саме, тільки є живлення на контроллері. Щось подібне було в пана Портера, але як я зрозумів полікувлося саме)))
Буду вдячний за будь-яку корисну інформацію.

Serios

Майстер
257 368
Зараз повально пішли ті рівери з розбалансованими комірками , наприклад 5 комірок по 3, одна 2.4 вольти, при цьому індікатор каже 100%, заряду нема, при маленькому навантаженні вимикається. Активний балансир і на прогони вверх- вниз.

TarasGV

Новий учасник
14 2
Там наче все ок. Але чіп бмс я не зміг ідентифікувати. Більше цікавить чи мають бути одночасно заживлені 2 контроллери при роботі від батареї?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
"Наче все Ок" - то для жінки відмазка. В технічі треба чітко зрозуміти де проблема. Ото перевірте батарею окремо з любим навантаженням . Дрібничка а пошук проблеми звузите на половину.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Там наче все ок. Але чіп бмс я не зміг ідентифікувати. Більше цікавить чи мають бути одночасно заживлені 2 контроллери при роботі від батареї?
Ні, не мають. Чого б мали? Контролер високої частини інвертор потрібен ВИКЛЮЧНО для роботи 220V. Більше абсолютно ні до чого він не причасний

TarasGV

Новий учасник
14 2
"Наче все Ок" - то для жінки відмазка. В технічі треба чітко зрозуміти де проблема. Ото перевірте батарею окремо з любим навантаженням . Дрібничка а пошук проблеми звузите на половину.
Ну у вас така була в роботі. Самі бачили, що шини данних між бмс та платою інвертору немає. Елементи мають рівну напругу.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Спробуйте прошити процессор низьковольтної частини

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock