• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація EcoFlow River Pro режим работи вентилятора

prokop67

Новий учасник
4 8
Добрий день. Станція після ремонту , при натисканні АС показувала перевантаження. Помер драйвер U6 , все інше ціле . Все працює, все показує , але при зарядці від мережі ( 610 вт ) або при АС навантаженні не включається кулер . Радіатори нагріваються дуже сильно , палець не втримаєш . Коли в додатку виключити автоматичну роботу вентилятора він запускається і працює постійно . Датчики на радіаторах цілі , мах 10кОм ,при нагріванні спротив зменшується . Лінія до проц ціла . Я не знаю це норм алгоритм чи можливо програмний збій . Може хтось із цим стикався підкажіть будь ласка, дякую.

santv18

Учасник Platinum
316 499
Я у River Pro невеличкі зміни вношу у схему. Щоб не так шкварчали транзистори.

master757

Новий учасник
47 24
Добрий день. Станція після ремонту , при натисканні АС показувала перевантаження. Помер драйвер U6 , все інше ціле . Все працює, все показує , але при зарядці від мережі ( 610 вт ) або при АС навантаженні не включається кулер . Радіатори нагріваються дуже сильно , палець не втримаєш . Коли в додатку виключити автоматичну роботу вентилятора він запускається і працює постійно . Датчики на радіаторах цілі , мах 10кОм ,при нагріванні спротив зменшується . Лінія до проц ціла . Я не знаю це норм алгоритм чи можливо програмний збій . Може хтось із цим стикався підкажіть будь ласка, дякую.
Зараз така сама на ремонті, не працює морда, підкинув з іншої, все запрацювало але стало підозріло що при навантаженні у 200Вт, така у мене нагрузочна перевірочна лампа, в момент нагрівається радіатор HS1 що пальці палить, неможливо втримати, кулер при цьому спрацьовує, тепер теж гадаю чи то так має бути що вони такі гарячі чи є десь проблема?

prokop67

Новий учасник
4 8
Доброго дня. Знову в ремонті River Pro , все зроблено вирішив переробити датчики температури . Підбирав резистори постійного спротиву, кулер запускається все добре але не вимикається після зняття навантаження, навіть коли температура знижується до 25 - 30 градусів, поки не виключиш повністю пристрій. Вирішив це таким способом, паралельно датчику підключив терморезистор 10 кОм , який розмістив на тому ж радіаторі ( підійшов термістор від старої батареї ноутбука ) . Кулер вмикається при температурі близько 60 градусів ,вимикається біля 32 градусів . Робить на низьких оборотах температуру підтримує біля 50 градусів . Я думаю в ідеалі підійшов би tt7 12kc4-2 на 12 кОм . Поставив на один радіатор той що більш гріється.

Hatul Madan

Новий учасник
1 8
Доброго дня. Вирішив проблему вентилятора дуже просто. Замінив підтягующий резистор в ланцюжку термодатчика. R67, якщо не помиляюсь. Стояв 10к, я поставив 22к. Вентилятор вмикається при 50-55 градусах. Вимикається при 25-30 приблизно

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock