• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EcoFlow RIVER PRO не вмикається

bagrin

Новий учасник
4 0
Станція не вмикається. Усі комірки були сильно розряджені від 0.5 до 2В. Плата зарядки ціла 25В на виході, кілька разів клацає реле і живлення 25В на BMS із зарядного зникає. Відпаяв я зарядив усі комірки окремо з лабораторника.
Поміняв U4 (MP9487) з'явилося 5В на BMS. Живлення 3.3В на процесорі є. Але на плату дисплея 5В не приходять, через те що закритий транзистор q29(P-mosfet) на BMS.
Відкривається він з контролера. Спробував під'єднатися до нього через стлінк, під час читання помилка. Запаяв нову stm32f303cct6, підключився, прошив прошивкою з цього форуму. Усе так само 5В на дисплей не приходить.

Вкладення

• GD32F303 CCT6_BMS_MR401-UV-BMS-V1.0.3.rar
    58.5 Кб · Перегляди: 18
Останнє редагування модератором:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Яка реакція на кн. ресет і включення на БМСці? По кнопці БМС заживлює вихід? Як і коли моргає світлодвод?

bagrin

Новий учасник
4 0
Вибачте, не впевнений що правильно вас зрозумів, яка саме кнопка. На платі bms поруч із мікросхемою bq7693003 є кнопка sw1. На ній 7В присутні. На натискання реакції немає. На платі управління є кнопка IOT reset, ну там тим більше не буде реакції, вся плата не живиться якраз через той мосфет, що я писав вище. Ну і ще є кнопка reset по входу 220В там усе гаразд, вона замкнута. Дуже складна схема цього пристрою.... я думаю, або stm контролер не бачить якихось потрібних сигналів на входах, або прошивка все таки не коректна.
Допис оновлено:

Ще ось що нарив, на BQ7693003DBT 30 pin (ALERT) 3,3V я так розумію має бути 0V

Останнє редагування:

bagrin

Новий учасник
4 0
Усе, що нарив, це високий рівень на нозі ALERT і відсутня генерація на кварці процесора BMS. Процесор живий, ще раз прошив його іншою утилітою і нічого не змінилося. Може не так прошиваю якось? Або прошивка не повна?

skljarik

Інженер
430 729
при натисканні кнопки на бмс він має включати вихід.
спробуйте підзарядити трошки не безпосередньо банки, а через вихід бмс.
Бо процент заряду там рахується не по напрузі, а по вкачаним Ватт*годинам.
новий процик може вважати, що батарея пуста навіть якщо на ній нормальна напруга.

bagrin

Новий учасник
4 0
Дякую за пояснення цього нюансу. Я підзарядив банки, напруга загальна 25В. Реакцій на кнопку немає. Я думаю, новий проц узагалі ні про що не думає, бо немає генерації на кварці. Імпульсів по I2C шині немає. Мабуть прошивка не повна і він зараз на вбудованому резонаторі працює. Поділіться, будь ласка, варіантами прошивок... Я вже не знаю що ще йому не вистачає....

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock