• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow river не працює зарядка

Max5860

Активний учасник
105 46
Доброго дня, зайшов рівер, був згорівший інвертор та некорректна робота бмс (самостійно вмикалась та вимикалась) Інвертор відновив, підзаряджав станцію від сонця все працювало, відключив, залишив на деякий час і потім знову спробував підзарядити, але вже заряд не брала. Списав це на проц бмс, так як він був підбитий, замінив, прошив, проблема з самостійним вимкненням та включенням пішла, інвертор вмикається та видає напругу, але не заряджається ні від сонця, ні від розетки,
Куди дивитись, підскажіть будь-ласка.

Zendilor

Учасник
63 50
Доброго дня, зайшов рівер, був згорівший інвертор та некорректна робота бмс (самостійно вмикалась та вимикалась) Інвертор відновив, підзаряджав станцію від сонця все працювало, відключив, залишив на деякий час і потім знову спробував підзарядити, але вже заряд не брала. Списав це на проц бмс, так як він був підбитий, замінив, прошив, проблема з самостійним вимкненням та включенням пішла, інвертор вмикається та видає напругу, але не заряджається ні від сонця, ні від розетки,
Куди дивитись, підскажіть будь-ласка.
На низьковольтні транзистори дивись.

Zendilor

Учасник
63 50
Це ж драйвери самого інвертору, у мене зарядка не працює як від сонця, так і від 220 не заряджається
Тоді дивіться в обв'язку самих транзисторів на gate, можливо не відприваються, або щось коротить чи пробите плече одного з них.

Max5860

Активний учасник
105 46
Пробитого не знайшов, питання чи має бути земля на цьому виводі транзистора?
Допис оновлено:

А то знайшов мапу опорів, то на них написано що має бути земля, а у мене опір між ними та землею 23ком

Вкладення

• IMG_20241205_172540.jpg
    IMG_20241205_172540.jpg
    7.1 Mб · Перегляди: 113

Max5860

Активний учасник
105 46
Проблема вирішилась, була погана пайка смд резистору, а під лаком не видно цього, залишилось тільки споживання по юсб портах без фактичного підключення пристроїв, зі збільшенням заряду станції росте і споживання по юсб, але самі порти при підключенні працюють справно, що це може бути? Підкажіть будь-ласка.

Max5860

Активний учасник
105 46
Локалізував проблему до бмс, з іншими дисплеями та інверторами також показує споживання, і помітив, що якщо натиснути активацію 12в виходу, то споживання пише ще +50вт, але якщо увімкнути ліхтарик, то тоді пише 5-6вт лише 3 з яких споживає сам ліхтарик. Дуже дивна, а на зарядці пише адекватну потужність зарядки, але споживання на юсб та 12в вихід зростає з процесом зарядки (зі збільшенням % заряду споживання росте). Що робити з бмс?

volodimirk

Активний учасник
117 98
Проблема вирішилась, була погана пайка смд резистору, а під лаком не видно цього, залишилось тільки споживання по юсб портах без фактичного підключення пристроїв, зі збільшенням заряду станції росте і споживання по юсб, але самі порти при підключенні працюють справно, що це може бути? Підкажіть будь-ласка.
Интересно, в каком месте...

Rekbr

Майстер
285 331
На бмс перевірити 1084 стаб, який має робити 5в, що поступають на морду. І супрессори з одної і другої сторони по uart

Max5860

Активний учасник
105 46
На бмс перевірити 1084 стаб, який має робити 5в, що поступають на морду. І супрессори з одної і другої сторони по uart
Напруга на стабілізаторі 5.15в, супрессори в порядку. З'явилась ще одна така станція, був зустрічний струм, після відновлення інвертора така сама проблема, безпричнинне споживання по юсб портах. Морду іншу підкидав, інвертор також, з робочих станцій, поведінка не мінялась.

Max5860

Активний учасник
105 46
Напруга на стабілізаторі 5.15в, супрессори в порядку. З'явилась ще одна така станція, був зустрічний струм, після відновлення інвертора така сама проблема, безпричнинне споживання по юсб портах. Морду іншу підкидав, інвертор також, з робочих станцій, поведінка не мінялась.
Без навантаження дійсно 5.15в, а от з передньою панеллю 7.15в. Але там не 1084 стаб стоїть, а така мікросхема, яку не можу знайти, підкажіть її маркування будь ласка

Вкладення

• IMG20241223141241.jpg
    IMG20241223141241.jpg
    5.3 Mб · Перегляди: 59

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586

Max5860

Активний учасник
105 46
Як ви взагалі ремонтом займаєтесь? :( Маркуванняж пряме і очевидне:

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Дякую, не розгледів першу букву, раніше такі стабілізатори не зустрічав. Саме у мене виявився висохший конденсатор по виходу. Знаєте, у кожного є такі ремонти, які довго тягнуться, іноді очевидних речей просто не бачиш, а свіжий погляд іншого майстра сильно допомагає. І не потрібно намагатися образити як ви ремонтами займаєтесь, через мене проходить дуже велика кількість цих станцій і не тільки їх, і маючи змогу допомогти іншим, залюбки це роблю. Також велике дякую тому, хто видалив створену мною тему про прошивку на доп батарею рівер про, я розумію, що для когось це тупо, він знає, що прошивки основної батареї рівера про та доп батареї можуть бути повністю однаковими, але можливо і не потрібно видаляти через це тему, а просто сказати це.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
у кожного є такі ремонти, які довго тягнуться, іноді очевидних речей просто не бачиш, а свіжий погляд іншого майстра сильно допомагає.
Тут заперечити важко... А про образи - нашо ви мені здалися, щоб вас ображати... :)

Max5860

Активний учасник
105 46
Тут заперечити важко... А про образи - нашо ви мені здалися, щоб вас ображати... :)

То ви не зтикалися з доп батареєю на рівер про? Цікавить саме прошивка її. Вона дійсно така ж як і на самій станції рівер про? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію)

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock