• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow River 2 та Ecoflow River 2 PRO не подключаются до додатку.

Trum

Новий учасник
4 2
Історія. Ecoflow River 2 та Ecoflow River 2 PRO (Китай) працювали з додатком без проблем, але після оновлення додатка на V6.8.6.82 замітив, що 2 станції відмовляються коннектитись по Bluetooth. Роз'єднав станції з додатка.

Додати не вдається. Багато разів робив резет кнопкою POWER - вимкнув станцію, а потім затиснув і утримував кнопку POWER поки станція не включиться, станція блимнула дисплеєм наче перезавантажилась (10-30 секунд приблизно кнопку тримав).

При додаванні станції у додаток, додаток бачить станції по Bluetooth, сповіщення – «Не вдалося додати пристрій. Скиньте й спробуйте ще раз», натискаю у додатку «Скинути», сповіщення - «Пристрій прив’язано в іншому місці. Спробуйте скинути налаштування, утримуючи кнопку скидання пристрою.»

Короче, я так розумію станції не скидаються. Міняв регіон на Китай, спробував також на іншому телефоні, така ж сама біда.

Можливо є варіант перепрошити на стару прошивку, що для цього треба?
Допис оновлено:

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
А що про це каже підтримка Екофло? Ви ж їм уже написали, правда? З версією додатку та серійними номерами пристроїв.

Trum

Новий учасник
4 2
А що про це каже підтримка Екофло? Ви ж їм уже написали, правда? З версією додатку та серійними номерами пристроїв.
Так, у підтримку написав. Чекаю поки команда розробників надасть відповідь :) Мені цікаво, можливо проблему можна вирішити без паяльника. Наприклад залити стару або надійну прошивку по Bluetooth?

Polkovnik

Новий учасник
1 0
Доброго дня, маю таку ж проблему. Чи отримали відповідь від служби підтримки?

Serg6920

Новий учасник
4 2
добрый день, както решилась проблемма?, случилось тоже самое
Допис оновлено:

Історія. Ecoflow River 2 та Ecoflow River 2 PRO (Китай) працювали з додатком без проблем, але після оновлення додатка на V6.8.6.82 замітив, що 2 станції відмовляються коннектитись по Bluetooth. Роз'єднав станції з додатка.

Додати не вдається. Багато разів робив резет кнопкою POWER - вимкнув станцію, а потім затиснув і утримував кнопку POWER поки станція не включиться, станція блимнула дисплеєм наче перезавантажилась (10-30 секунд приблизно кнопку тримав).

При додаванні станції у додаток, додаток бачить станції по Bluetooth, сповіщення – «Не вдалося додати пристрій. Скиньте й спробуйте ще раз», натискаю у додатку «Скинути», сповіщення - «Пристрій прив’язано в іншому місці. Спробуйте скинути налаштування, утримуючи кнопку скидання пристрою.»

Короче, я так розумію станції не скидаються. Міняв регіон на Китай, спробував також на іншому телефоні, така ж сама біда.

Можливо є варіант перепрошити на стару прошивку, що для цього треба?

Добрый день, а проблемму то решили?

Останнє редагування:

Trum

Новий учасник
4 2
Так, писав сапорту Європи щодня, вони випустили 2 апдейти після мого звернення, V3.1.3.15 не допомогла, V3.1.3.16 допомогла.
Допис оновлено:

Доброго дня, маю таку ж проблему. Чи отримали відповідь від служби підтримки?
Так, все гуд.

Serg6920

Новий учасник
4 2
Так, писав сапорту Європи щодня, вони випустили 2 апдейти після мого звернення, V3.1.3.15 не допомогла, V3.1.3.16 допомогла.
Допис оновлено:

Так, все гуд.
А як ви його оновили, якщо він не підключається до застосунку?
Допис оновлено:

у меня получилось, просто обновил приложение через appstore)))

Останнє редагування:
  • Лайк
Реакції: Trum

Trum

Новий учасник
4 2
Так, після оновлення додатка на смартфоні станції зʼявились, а потім я ще оновив станції до актуальної firmware.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock