• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow river 2 pro overload

Eugene_Karl

Новий учасник
3 0
Ecoflow river 2 pro. MR620-PSDR-V1.0.3. Не заряджається та постійного пише overload. Від прикувала заряджається, 220 видає. Заряд в нормі. Розумію що проблема в платі інвертора але не можу зрозуміти куди копати. Буду вдячний за будь-якусь додому чи підказки. Що при підключені 220 реле спрацьовує двічі. Транзистори перевірив низьковольтної та високовольтної частини, в нормі. Куди дивиться не розумію. В цій справі новачок. Прошу не критикувати а віднестися з розумінням.

Вкладення

• IMG_0351.jpeg
    IMG_0351.jpeg
    2.3 Mб · Перегляди: 88
  • IMG_0352.jpeg
    IMG_0352.jpeg
    1.7 Mб · Перегляди: 89
  • IMG_0353.jpeg
    IMG_0353.jpeg
    1.3 Mб · Перегляди: 75
  • IMG_0354.jpeg
    IMG_0354.jpeg
    1.7 Mб · Перегляди: 76
  • IMG_0356.jpeg
    IMG_0356.jpeg
    1.4 Mб · Перегляди: 85

Yurii1983

Новий учасник
5 2
Краще віддати людям які на тому розуміються. Буде дешевше по результату...
Тебе попросили допомогти,якщо…А не звиздіти,великий майстер
Допис оновлено:

Ecoflow river 2 pro. MR620-PSDR-V1.0.3. Не заряджається та постійного пише overload. Від прикувала заряджається, 220 видає. Заряд в нормі. Розумію що проблема в платі інвертора але не можу зрозуміти куди копати. Буду вдячний за будь-якусь додому чи підказки. Що при підключені 220 реле спрацьовує двічі. Транзистори перевірив низьковольтної та високовольтної частини, в нормі. Куди дивиться не розумію. В цій справі новачок. Прошу не критикувати а віднестися з розумінням.
Напиши номер телефону,я допоможу)

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
@Yurii1983, думаю що тут справа в тому, що якщо ти не вмієш працювати з легкими несправностями, то не треба лізти в дорогу клієнтську техніку. Новачкам в цілому не раді. Я теж не радий новачкам.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
@Yurii1983, звісно, а ви як думали? Я працюю заради грошей, не заради чогось ефемерного. Якщо хтось хоче займатись тим чим і я, і створювати конкуренцію, я буду НЕ радий, і буду бажати цій людині провалу, і переходу в іншу сферу. А ви як думали?

Я в цілому тільки старим майстрам, або військовим допомогаю. Інші хай самі всирають свій час і витрачають свої нерви, і ламають від злості викрутки, як я це робив.

Останнє редагування:

Eugene_Karl

Новий учасник
3 0
Тебе попросили допомогти,якщо…А не звиздіти,великий майстер
Допис оновлено:

Напиши номер телефону,я допоможу)
Отже. Тема закрита. Розібрався самостійно. Я новачком був в ремонті ecoflow і просив допомоги але дуже швидко зрозумів що треба покладатис лише на себе і подібні форуми не мають значення. Всім дякую за увагу та допомогу. На останок скажу що за рахунок великої кількості станцій та можливостей створив схему на 3 станції ecoflow.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock