• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow River 2 pro не відображає робочі входи/виходи та потужності споживання

Tutto

Новий учасник
11 10
Бажаю здоров'я!
Робоча силова частина,- 220 генерує, потужність тримає
- DC вихідні напруги +5USB та +12 є. Є відповідна індикація портів та споживання Вт
Заряд батареї відбувається з мережі АС та від DC, на батареї росте напруга та на індикаторі ростуть відсотки.

Але

-не відображається споживання по АС
-не відображаються підключення до мережі та DC-входу
-не працює на вхід та вихід по USB-C
- не активується/не ресетиться по wireless

Дивує, що працюючі функції задіюють майже всі можливі блоки, що я собі логічно уявляю. Не працюючі функції виникли одночасно, не накопичувались.
Куди копати? При такому розкладі прошивка? Ткніть, будьласка.
Це вплине на швидкість утилізації свинорилих.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Це просто прошивка в 80% випадків
Допис оновлено:

Оновіть її через додаток

Tutto

Новий учасник
11 10
не скидається при намаганні конекту. Жоден індикатор мереж не світиться. На ESP 3в3 є.

Serios

Майстер
257 368
Було саме таке з показниками. Прошивка проца холодної частини допомогла. Прошивка є тут на форумі.

Tutto

Новий учасник
11 10
Дякую.
на щастя, ще одна в ремонті рівер 2 макс. Плати повністю сумісні. після легкої комбінаторики, вдалось скидання девайсу.
Доречі, морда не допомогла,
1. підкинута морда теж висіла.
2. рідна морда кинута на підмінну станцію. Скидання налаштуваньмережі.
3. рідна морда + рідна силова . Підключення. Після підключення в додатку виникло повідомлення, про некоректну прошивку. Апдейт софта, - все запрацювало.
Питання закрито

Останнє редагування:

volodymyr23

Учасник Platinum
10 26
Бажаю здоров'я!
Робоча силова частина,- 220 генерує, потужність тримає
- DC вихідні напруги +5USB та +12 є. Є відповідна індикація портів та споживання Вт
Заряд батареї відбувається з мережі АС та від DC, на батареї росте напруга та на індикаторі ростуть відсотки.

Але

-не відображається споживання по АС
-не відображаються підключення до мережі та DC-входу
-не працює на вхід та вихід по USB-C
- не активується/не ресетиться по wireless

Дивує, що працюючі функції задіюють майже всі можливі блоки, що я собі логічно уявляю. Не працюючі функції виникли одночасно, не накопичувались.
Куди копати? При такому розкладі прошивка? Ткніть, будьласка.
Це вплине на швидкість утилізації свинорилих.
Я прошив нову прошивку і все запрацювало

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock