lexand
Учасник
55
86
ECOFLOW River 2 Max
2022-10-28
MR610-PSDR-V1.0.3
Я вже всю голову зломав…
може у когось було схоже і натякнете куди дивитись
BMSка відкинута, станція живиться від ЛБЖ.
Такі симптоми
при чому
кроки включення інвертора можна пропустити
тобто
"Відновити" оцю тимчасову умовно нормальну поведінку, можна повністю знеструмивши на певний час.
напруги
5в, 3.3в на U26, 3.3в на U18, 15в з U23 - всі є
По WiFi та Bluetooth зв'язок є, станцію прошив через аплікуху до останньої версії. Тицяв різні кнопки в телефоні поведінка не змінюються.
Враховуючи що воно прошилось, з одного боку не сильно бачу сенс прошивати програматором або міняти контроллери, з іншого хз ))
P.S.
Світлодіод інвертора жодного разу не засвітився (але робочий)
2022-10-28
MR610-PSDR-V1.0.3
Я вже всю голову зломав…
може у когось було схоже і натякнете куди дивитись
BMSка відкинута, станція живиться від ЛБЖ.
Такі симптоми
- при включенні ЛБЖ станція вмикається, проходить ініціалізацію, бачить "заряд" ЛБЖ ))
- в короткий момент ініціалізації, запускається "повишайка" десь до 200В, що заживлює контроллер інвертора, хз поки як вони комунікують, мабуть через оптопари, і повишайка вимикається
- в ці перші ІКС секунд, я можу включити виходи DC та AC кнопками !!!
- при включенні AC напруга на DC шині піднімається до стабільних ~350В
- запускається інвертор і дає красивий синус на ~200В ))
- потім станція сама вирубається
- якщо після цього станцію включити (кнопкою, станція все ще заживлена), вона більше не реагує на жодну кнопку (напруга на кнопках присутня, кнопки справні)
- і сама вимикається приблизно через 1-2с (не просто миттєво тухне, а пише OFF на дисплеї і відключається)
- жодної помилки не виводить
при чому
кроки включення інвертора можна пропустити
тобто
- подати живлення
- просто почекати цей самий час - ІКС секунд
- пропадає реакція на кнопки DC та AC
- станція сама вирубається
- далі можна включити (кнопкою) але знов вимикається після 1-2 секунди
"Відновити" оцю тимчасову умовно нормальну поведінку, можна повністю знеструмивши на певний час.
напруги
5в, 3.3в на U26, 3.3в на U18, 15в з U23 - всі є
По WiFi та Bluetooth зв'язок є, станцію прошив через аплікуху до останньої версії. Тицяв різні кнопки в телефоні поведінка не змінюються.
Враховуючи що воно прошилось, з одного боку не сильно бачу сенс прошивати програматором або міняти контроллери, з іншого хз ))
P.S.
Світлодіод інвертора жодного разу не засвітився (але робочий)
Останнє редагування: