• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow river 1 EF4 не заряджається, циклічно намагається брати зарядку

Gandolier

Новий учасник
7 0
Доброго здоров'я! Допоможіть будь-ласка, є Ecoflow river 1 EF4, він не заряджається, циклічно намагається брати зарядку, бере її пару секунд, споживання досягає десь 150w, після чого щолкає релєшкою, зарядка преривається, потім через декілька секунд намагається знову брати заряд і так по колу. Таким чином вона підзаряжається, але це займає дуже багато часу. Перерив кучу відосів і форум, схожої проблеми не знайшов. Великого досвіда ремонтів я не маю. Можливо хтось сталкувався з подібною бідою і зможе направити куди копати. З повагою.

Serios

Майстер
257 368
Та що там рити? Батарейці гаплик. Поставте через додаток повільну зарядку, 110 ват буде хоча то вже все.

Gandolier

Новий учасник
7 0
Та що там рити? Батарейці гаплик. Поставте через додаток повільну зарядку, 110 ват буде хоча то вже все.
Підкинута завідомо робоча батарея до цієї бмски результат не змінився. Перемикання на повільну зарядку поведінку станції не змінює.

Gandolier

Новий учасник
7 0
Завідомо робоча, це яка? Який внутрішній опір батареї в міліомах? Яка напруга по секціям? Напруга в момент зупинки зарядки?
Знята з убитою вояками геничом зустрічним струмом яка відходила декілька десятків циклів. Переміряв, дивно, розбаланс є, чому бмс його не вирівнює? Вирівняти лабораторнимком можна? Випаювати контакти потрібно? З повагоюScreenshot 1
Допис оновлено:

а на навантаження 500вт нормально працюэ?
через декілька або хвилину вирубає розетку і швидко починають танути %

Gandolier

Новий учасник
7 0
дуже схоже на батарейку втомлену
інакше інвертор би і кілька секунд не працював, якщо б в ньому були проблеми
та я теж так думаю, але я перекинув батарею і поведінка ніяк не змінилась, це як 2 зразу могли сдохнути?

skljarik

Інженер
430 729
та я теж так думаю, але я перекинув батарею і поведінка ніяк не змінилась, це як 2 зразу могли сдохнути?
та що Ви гадаєте на кофейній гущі? Наваліть їй 500вт і дивіться мультиметром що з батарейкою коїться. Може, вся дохла, а може, якась одна комірка.
в першому рівері батарейка на дротах, можна все розкидати на столі і щупати напругу

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Тут не думати треба а міряти, шукати... Станьте вольтметром на комірку з самою високою напругою і наблюдайте. Або дивілься картину на комірках при роботі на розряд з навантаженням.

Gandolier

Новий учасник
7 0
та що Ви гадаєте на кофейній гущі? Наваліть їй 500вт і дивіться мультиметром що з батарейкою коїться. Може, вся дохла, а може, якась одна комірка.
в першому рівері батарейка на дротах, можна все розкидати на столі і щупати напругу
Типу має буть велика просадка коли захист спрацьовує?

Gandolier

Новий учасник
7 0
знайшов відео якогось індуса, походу це те шо мені треба, якщо звичайно ємність комірок не того

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
чому бмс його не вирівнює?
Бо батареї вже гаплик, якщо такий розбаланс великий. На живих батареях розбалансу не буває особливо. Ставте активний балансир, але думаю не поможе. В вам немає чим поміряти опір АКБ?
Допис оновлено:

це як 2 зразу могли сдохнути?
Це ж старі, літій іоні АКБ. Інше питання, з якої причини їм бути живими?

Gandolier

Новий учасник
7 0
Бо батареї вже гаплик, якщо такий розбаланс великий. На живих батареях розбалансу не буває особливо. Ставте активний балансир, але думаю не поможе. В вам немає чим поміряти опір АКБ?
Допис оновлено:

Це ж старі, літій іоні АКБ. Інше питання, з якої причини їм бути живими?
На жаль не має чим поміряти опір.
Допис оновлено:

На жаль не має чим поміряти опір. В мойому розумінні користування у хвіст і гриву - знос ресурсу комірок, а так є акб у ноутах 10 років у розрядженому стані лежать і після зарядки роблять як нівчому не бувало...
Допис оновлено:

якщо будь-яка комірка просяде нижче 2,5 - бмс відключить інвертор
та Ви самі зрозумієте все по швидкості падіння напруги
до 3.1 просідає і вирубаються розетки, після чого напруга на них знов до 3,9 з гаком піднімається. Походу якась у паралелі здохла, буду вираховувати...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock