• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow DELTA PRO, просідає напруга під навантаженням

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Ecoflow Delta Pro, 3600 Wh, перше покоління. Під навантаженням напруга просідає значно. На 2 кВт дуйчику просідає аж до 185 вольт. І тому виходить не 2 кВт, а 1200 Вт. Драйвери міняли, ділу не допомогло) Датчики струму також міняли, обидва. Навіть не знаю куди думати. На холостому ходу 230. Є ідеї чи досвід можливо?

YAK

Новий учасник
47 74
Занижена ДС шина і синус обрізаний ? Осцилографом дививсь ? Там є повишалка окремо на двох транзисторах, в мене там датчик струму був несправний і вона зовсім не працювала. Синус обрізало так що 180В залишалось.1774476103049

YAK

Новий учасник
47 74
Ну не обов'язково сам датчик, може десь поруч в цьому вузлі, наприклад живлення на датчик, драйвера чи ще щось. Там робить тільки 48/250 перетворювач на шим 50% і як зрозумів він не міняється, а потім підвищує на цих транзисторах до 400В чи скільки там треба. Повишайка - один транзистор ключ, інший як діод. І якось при зарядці теж цей вузол робить тільки я не зрозумів як. Бо в мене і зарядка була максимум 400 Вт.
І помилки були часто 103/108.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Ошизів вже з цією станцією. Все шарудів.
1) Знову поміняв датчик, навіть зняв дросель і порівняв по замірам з робочою платою.
2) Зняв драйвера і перевірив, перевірив весь субмодуль з драйверами. Все добре. Поставив назад.
4) Перевірив всі живлення. Було трохи просаджене 5V, до 4.96. Вирівняв до 5.0, очікувано нічого не дало. Але вже думав на все. 5) Продзвонив всі доріжки, від субмодуля до субмодуля з процом. Всі цілі.
6) Транзистори на всякий випадок знову поміняв біля дросселя. Теж нічого не дало.
7) Реле перевірив між банок, робоче, керування по замірам теж робоче.
8) HV електроліти всі нормальні по замірам, живі.
9) електроліти по живленням HV 15V, LV 12V, 5V теж живі.
10) міняв LM339, туди ніби заходять датчики струму. Без толку.
11) 9А3 перевірив, жива.
12) Обвязка ключів звісно теж жива і перевірена 10 разів.

Може ще щось робив, вже забув. Отакі справи. Результату 0.

• Лайк
Реакції: YAK

YAK

Новий учасник
47 74
Ну це якийсь капець. ДС все таки занижене як у мене було чи щось інше?
Якщо так то тоді або несправність в повишайці, як у мене або вона думає що не треба повишати, і так багато напруги.
Зворотній зв'язок по напрузі ДС не може бути ? Бо по повишайку ти вже перекопав.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
ДС все таки занижене як у мене було
Угу) Зворотній звʼязок перевірю. Але воно б хіба не падало в помилку одразу, якби він був несправний? Хоча воно при 185 вольтах на виході не падає, так що логіка помилок загадкова.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock