• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EcoFlow Delta Pro (EFD500), помилка 202 при заряджанні від сонячних панелей

Chessmen

Новий учасник
40 16
Вітаю всіх, потрапила до ремонту цікава станція EcoFlow Delta Pro на 3600 Ват, проблема що при зарядці від сонячних панелей, навіть при 200 ват, через хвилин 5 виникає помилка "202" і помилка високої температури батареї, пошукав по інтеренету, нажаль нічого не зміг знайти про цю помилку, по первинних замірах на всіх платах все добре. І 220 вона спокійно видає, і заряджається також від 220 спокійно і ніяка помилка не виникає, я з таким стикаюся в перше, але через помилку температури грішу на терморезистори батареї. Можливо хто стикався з таким, підскажіть будь-ласка хоть куди приблизно дивитися, і що могло вийти із ладу. Буду дуже вдячний

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock