• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EcoFlow delta pro чорний екран, мигає кнопка

Олена

Новий учасник
2 0
Доброго вечора, шановні експерти групи!Підкажіть, будь ласка, яка може буть причина і що робить, щоб дисплей запрацював.

Вчора випадково вибрала в додатку не ту станцію для оновлення, вона якраз працювала. Коли почалось оновлення- станція виключилась, я виключила вай фай і видалила додаток. Коли включила станцію- дисплей чорний, мигає лампочка. Але станція нормально працює. Я знову скачала додаток, завантажила оновлення.Єдине- в додатку я її бачу, але вона часто відʼєднується. І якщо якісь зміни робить- наприклад яскравість екрану-, то нічого не змінює.
Можливо є якісь дії, що можна спробувать вдома, щоб включивсь екран?

Вкладення

• IMG_2485.jpeg
    IMG_2485.jpeg
    1.6 Mб · Перегляди: 29

santv18

Учасник Platinum
316 499
Єдине, що Ви можете зробити це оновити через застосунок. Якщо оновлення вже не пропонує і пише " Остання версія". В понеділок через той же застосунок в телефоні зверніться у техпідтримку і поясніть їм ситуацію. Вони зроблять для Вас оновлення. Якщо оновлення ПЗ не допоможе- тільки в сервіс нести чи відправляти.

Олена

Новий учасник
2 0
Дякую за відповідь!
Допис оновлено:

Єдине, що Ви можете зробити це оновити через застосунок. Якщо оновлення вже не пропонує і пише " Остання версія". В понеділок через той же застосунок в телефоні зверніться у техпідтримку і поясніть їм ситуацію. Вони зроблять для Вас оновлення. Якщо оновлення ПЗ не допоможе- тільки в сервіс нести чи відправляти.
Дякую. Вчора обновляла до останньої версії. вибачте за можливо дурацьке питання- А так залишать не можна, щоб працювала з неактивним дисплеєм? Чи це призведе до більш серйозних наслідків?

Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Дякую за відповідь!
Допис оновлено:

Дякую. Вчора обновляла до останньої версії. вибачте за можливо дурацьке питання- А так залишать не можна, щоб працювала з неактивним дисплеєм? Чи це призведе до більш серйозних наслідків?
Якщо все працює - то пофіг. У вас при оновленні недообновився дисплейний модуль от воно і не показує кіна.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock