Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих.
Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО.
Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго перевірив транзистори драйвера живлення по замірах все ок. Замінив що коли вмикаєш прилад при замірі на виводах батареї спочатку напруга з'являється а потім за декілька секунд зникає на платі бмс постійно минає ліод
Напруга по комірках однакова? Яка?
Те, що воно показує 50% може взагалі не відповідати реальності, особливо, якщо станція дового в режимі UPS (транзитом) працювала.
Ви схоже математику в школі не вчили. Батарея 14S, якщо на комірках ВСІХ буде 3.5 - 3.4 вольта, то на всій батареї буде 49 вольт. Не 55. Вочевидь в вас якийсь дикий розбаланс. Навіщо ви беретесь таке ремонтувати, якщо в вас не вистачає мозгів щоб хоча б напругу по коміркам подивитись? Достали вже такі інвалідо ремонтніки
Ви схоже математику в школі не вчили. Батарея 14S, якщо на комірках ВСІХ буде 3.5 - 3.4 вольта, то на всій батареї буде 49 вольт. Не 55. Вочевидь в вас якийсь дикий розбаланс. Навіщо ви беретесь таке ремонтувати, якщо в вас не вистачає мозгів щоб хоча б напругу по коміркам подивитись? Достали вже такі інвалідо ремонтніки
Якщо ви маєте час і змогу безкоштовно з ремонтувати екофло для зсу нема питань тоді я інвалідом ремонтник а якщо ви цю роботу для них робите за гроші ну тоді питання хто з нас хто
Допис оновлено:
До мене вона попала напів розібрана і опиту з нею я ще не мав це перша про те вона була вже в кількох руках по словах хлопців такого не судіть не знаючи обставин принаймні я пробую хоть якось допомогти
Згідний якщо нагрубив прошу вибачення у всіх . За поради буду вдячний. Та час такий що приходиться вчитись на ходу десь вчитись десь перекваліфіковутись так що часом можуть бути і доволі дурні запитання
Допис оновлено:
Якщо вдасться вирішити проблему скину фото та опишу що робив
Верхня плата 24 вольта відсутні мосфети цілі драйвер вроді також цілий далі дороги йдуть на проц видно шо вони грілися може хто може перевірити я вишлю
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.