• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow delta max самовільне вимкнення блоку роз'ємів AC

Harvey

Новий учасник
2 0
Вітаю,
Маю Delta Max 1600, стоїть в режимі bypass на холодильник, телевізор і кілька зарядних.
Після відключення живлення від міста, моя Delta Max працює хвилин 15-20 і самовільно вимикає блок роз'ємів AC. І якось безсистемно...
При цьому одночасно на табло блимають значки змінного струму(50Hz) і попередження про переохолодження(термометр з сніжинкою).
Без навантаження майже завжди вимикає.
Якщо підключене навантаження на 50-150Вт може не вимикати взагалі, а може вимикати кілька разів поспіль.
Щоб запустити знову треба вимикати/вмикати станцію.
Прошивка остання доступна V1.6.2.76, в налаштування час очікування пристрою і за змінного струму стоять "Ніколи"

Сподіваюсь зможете підказати чи можливо побороти якимись маніпуляціями в домашніх умовах, або куди відвести на ремонт.
Дякую.

З.І.: поки писав пост надибав в налаштуваннях "Лабораторні функції" і увімкнув "Мережа постійно активна". Можливо хтось підтвердить що проблема була в цьому. Або буду спостерігати.

Harvey

Новий учасник
2 0
"Мережа постійно активна" не допомогло.
Без навантаження, з виходом до 150Вт вимикається як хоче.
Пробував від'єднувати всі споживачі по черзі шукаючи може в них проблема. Без змін. Рулеткові вимкнення.
При навантаженні 200+ Вт майже ніколи не виключає виходи.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock