• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow Delta Max після ремонту тріщить

Mirco

Новий учасник
11 0
Надійшла в ремонт delta max після зустрічного струму. Були замінені вихідні транзистори 4 штуки, 4 драйвера та резистор 390 Ом який обвуглився. Перевірено всю обв'язку, замінено стабілітрони обидва. Станція включається, заряджається, видає 230в є синус. Ніби все в нормі, але при підключенні навантаження на вихід тріщить сильно. І судячи зі всього тріск не на виході в на вхідних дросселях. Кілька днів б'юся голові об стінку не можу знайти причину. Клієнт твердить що раніше такого не було.. приєднаю відео з записом звуку. Буду вдячний за будь-яку допомогу, з таки раніше не стикався
Переглянути вкладення VID_20260210_115656.mp4

Alex*Under

Новий учасник
6 2
Релюхи перевіряли? Буває що від зустрічі зварюються контакти реле, хоча зовні реле виглядає біленьким і неушкодженним.
IMG 3781

Mirco

Новий учасник
11 0
так якщо б була прорблема з релюшками хіба б вона працювала повністю нормально? і як це може бути пов'язано з тріском трансформатора?

ViNik

Новий учасник
4 4
Надійшла в ремонт delta max після зустрічного струму. Були замінені вихідні транзистори 4 штуки, 4 драйвера та резистор 390 Ом який обвуглився. Перевірено всю обв'язку, замінено стабілітрони обидва. Станція включається, заряджається, видає 230в є синус. Ніби все в нормі, але при підключенні навантаження на вихід тріщить сильно. І судячи зі всього тріск не на виході в на вхідних дросселях. Кілька днів б'юся голові об стінку не можу знайти причину. Клієнт твердить що раніше такого не було.. приєднаю відео з записом звуку. Буду вдячний за будь-яку допомогу, з таки раніше не стикався
Переглянути вкладення 5500
Получи выходной синус в холостом режиме и после подключения нагрузки.

Mirco

Новий учасник
11 0
Щоб перевірити в холостому то треба зібрати, але на холостому якщо просто включити тпіску немає, а синус під нагрузкою 80 ват Ось такий

Вкладення

• IMG_20260209_170331.jpg
    IMG_20260209_170331.jpg
    4.6 Mб · Перегляди: 76

skljarik

Інженер
430 729
Синуса би не було і помилка по зависокій напрузі.
неодноразово стикався, що, наприклад, з 5мкф залишилось 1 чи 2
воно працює, і синус не лохматий, але, потріскує при роботі
міняєш - і все тіп-топ
я про той кондер, що на виході за дроселем

Mirco

Новий учасник
11 0
Поперевіряв плівкові конденсатори, все добре. Чесно кажучи не знаю що ще може такий ефект давати, куди ще дивитись. Щоб сердечник тріснув? Але дивно що воно після ремонту проявилось. І ще дивніше що ніби все в нормі. Але хто його знає якщо її нагрузять з кіловат чи не вилетить все в нуль. В розгубленості чесно кажучи що з нею робити.
Допис оновлено:

а це вже прикол, маю на ремонті ще таку ж станцію від військових в ній вже проблема або з акб або з бмс не розібрався ще. Але інвертор там в порядку. взяв з неї інвертор поставив в свою після ремонту. то іневртор той що не ремонтований теж дає тріск на трансформаторі, тільки трохи тихіше. Може це зв'язане з тим шо нові транзистори та драйвера, бо по замірам порівняв обидва інвертори вони тупо ідентичні. По ходу це вони ак працюють, прорсто можливо коли повністю зібрана в корпусі воно так не чутно.

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock