• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow delta max 2000 прилетіло на вихід, нетипова проблема

Jael.Dace

Інженер
417 616
Я в курсі шо це таке і як воно працюе, тільки це формат не мій а відправити кому
Це добре, що знаєте, але то була кодова фраза для пошуку по сайту та пошуку очима на платі))
Там на самій платі часто ці три букви написані і не завжди там стоять саме окремі супрессори - може бути і маленька збірка.
Допис оновлено:

А ще іноді буває, що достатньо перезавантажити BMS неприпаяною кнопкою RESET (в мене таке один раз було і кажуть, що не лише в мене).

Shadinskij

Новий учасник
30 2
чого б морді вмикати інвертор, якщо вона батареї не бачить??
читайте вище. біля роз'єму супресори та резистори 100ом (зазвичай)
і на морді і на бмс біля роз'єму шини
Зараз підрозберу корпус бмс гляну. На морді вони ідуть по якій лінії? Vcc ? Ну і на самій вертикальній платі також дивитись цю лінію, я вірно зрозумів?
Допис оновлено:

Осьо частина плати бмс з розьму керування.1000011128
Допис оновлено:

Як я розумію два діоди щьо стоять цн для дата ліній, ось вони справні. А далі куди тут дивитись? По плату вертикальній зараз подивлюсь та морду аналогічно

Останнє редагування:

Mtv

Майстер
285 440
вище вам вже конкретно написали що перевіряти на передній панелі
Короче в мене жодного разу не стельнули конденсатори коли я підключав живлення до плати інвертора. кожен раз все булр підконтрольно послідовності. Спочатку вимкнув екофлоху з морди потім уточнив на бмс щьо вона вимкнута після тільки відключав клемми а усе інше
батарею потрібно відключати кнопкою ON 0FF на самій бмс
обовязково контролювати мультиметром щоб не було живлення на силових клемах
потім відєднується плюс
потім мінус
потім відєднувати від батареї сигнальний шлейф який іде одночастно на морду і на інвертор.
(силові дроти відєднувати на не від плати інвертора, а від батареї !)

збирати в зворотніі послідовності.
!!! є один нюанс при підключенні сигнального шлейфа назад до батареї-
після підключення шлейфа батарея самаостійно вмикається на 2-3 секунди (чутно тонкий писк!!!), потім повинна сама вимкнутись .
тому обовязково кожен етап контролювати мультиметром ..

....якщо плануєте робить якісь маніпуляції на платі інвертора то обовязково розрядіть електроліт на 500в!

...ще багатьох бмс може бути проблема через яку вона не відключається... але це вже інша історія.

Shadinskij

Новий учасник
30 2
вище вам вже конкретно написали що перевіряти на передній панелі

батарею потрібно відключати кнопкою ON 0FF на самій бмс
обовязково контролювати мультиметром щоб не було живлення на силових клемах
потім відєднується плюс
потім мінус
потім відєднувати від батареї сигнальний шлейф який іде одночастно на морду і на інвертор.
(силові дроти відєднувати на не від плати інвертора, а від батареї !)

збирати в зворотніі послідовності.
!!! є один нюанс при підключенні сигнального шлейфа назад до батареї-
після підключення шлейфа батарея самаостійно вмикається на 2-3 секунди (чутно тонкий писк!!!), потім повинна сама вимкнутись .
тому обовязково кожен етап контролювати мультиметром ..

....якщо плануєте робить якісь маніпуляції на платі інвертора то обовязково розрядіть електроліт на 500в!

...ще багатьох бмс може бути проблема через яку вона не відключається... але це вже інша історія.
Усі дії проводились під контролем напруги. Точніше за її відсутності) Зараз буду панель роздивлятись

Mtv

Майстер
285 440
Зараз підрозберу корпус бмс гляну. На морді вони ідуть по якій лінії? Vcc ? Ну і на самій вертикальній платі також дивитись цю лінію, я вірно зрозумів?
бмс і плату інвертора не чіпайте
дивіться передню панель
vcc, rx, tx

Shadinskij

Новий учасник
30 2
бмс і плату інвертора не чіпайте
дивіться передню панель
vcc, rx, tx
Я так розумію мене цей блок мае цікавити
Допис оновлено:

Осьо знайшов, тут по двом резисторам замість 100ом мегаоми були, зараз заміню та будемо дивитись.

Вкладення

• 1000011129.jpg
    1000011129.jpg
    1.7 Mб · Перегляди: 53
Останнє редагування:

Shadinskij

Новий учасник
30 2
Ну чого ви)))) до речі а морда мае загорятися при підключеній лише платі інвертора?
Допис оновлено:

Всім дякую!!!! Проценти поїхали!!!! Тепер головне. Трєба запаяти ключи та перевірити драйвери. Короткого нідє нема. І опір наче однаково чудовий.
Допис оновлено:

Ну шо ця пісня не могла так бистро скінчитись. Вихід е а от зарядки майже нема. Тепер лишилися питання до двох каскадів з sh1004 якщьо не помиляюсь

Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
Не чіпайте перший каскад, він працює, в режимі інвертора апарат же працює. Дивіться 2 плівкові конденсатори біля дроселя pfc або синхронник, його драйвери, обв'язку, кераміку...він качає в транс при зарядці, перший і третій просто випрямлячі в цьому режимі.

Shadinskij

Новий учасник
30 2
Не чіпайте перший каскад, він працює, в режимі інвертора апарат же працює. Дивіться 2 плівкові конденсатори біля дроселя pfc або синхронник, його драйвери, обв'язку, кераміку...він качає в транс при зарядці, перший і третій просто випрямлячі в цьому режимі.
Я дивився то це територіально від морди третій каскад. А в мене вивалило в четвертому 2 транзюки. Вірно?

Serios

Майстер
257 368
Ні, перший каскад від батареї, 8 транзисторів, 2 драйвери, це холодна частина, 50 вольт. Потім іде синхронник, 4 мосфети, 2 драйвери, це вже гаряча частина, овер 400 вольт і далі вже синусорізка на IGBT.
Допис оновлено:

Хочете нормального результату-4 нові драйвери гарячої частини, обв'язка резючкі, стабілітрони, перевірте діодний міст 2510, резистор зелений 390 ом, запобіжник, релюшки. Зазвичай 90%апаратів заводяться і працюють, по часу година-півтори.
Допис оновлено:

Хочете нормального результату-4 нові драйвери гарячої частини, 4 нові іжбт обв'язка резючкі, стабілітрони, перевірте діодний міст 2510, резистор зелений 390 ом, запобіжник, релюшки. Зазвичай 90%апаратів заводяться і працюють, по часу година-півтори.

Останнє редагування:

Shadinskij

Новий учасник
30 2
Ні, перший каскад від батареї, 8 транзисторів, 2 драйвери, це холодна частина, 50 вольт. Потім іде синхронник, 4 мосфети, 2 драйвери, це вже гаряча частина, овер 400 вольт і далі вже синусорізка на IGBT.
Допис оновлено:

Хочете нормального результату-4 нові драйвери гарячої частини, обв'язка резючкі, стабілітрони, перевірте діодний міст 2510, резистор зелений 390 ом, запобіжник, релюшки. Зазвичай 90%апаратів заводяться і працюють, по часу година-півтори.
Допис оновлено:

Ну от виходячи із ваших слів цей каскад мені і потрібен. Синхронніка. Бо в синусорізці в мене і вивалило 2 транзюки замінив на точно такіж, так знаю щьо не та партія але працюе. То мені потрібен той шо перед ними. Там інщі транзистори. І теж два nsi6602AD. От транзюки я всі транзюки перевірив попередньо. Там все по ним нормально а от драйвер треба подивитись. Як мені його перевірити щьоб не на опір, бо по опору усе нормально в обох

!!!Vlad!!!

Новий учасник
14 10
читаю послідовно і неможу зрозуміти , здається людина в паніці, а над нею стібуться. в мене було щось схоже ( вже прийшло з згорівшими резисторами на морді ). Зверніть увагу на лінії CAN, які між фронтальною панелю та BMS. там будуть 100Ом резистори маленьки , і зазвичай вони так прогорають що візуально може бути не видно , а ще іноді навіть можуть дзвонитись приблизно свого номіналу , але як тільки ви почнетеїх випаювати , то зрозумієте що вони несправні. Також перевірте мікросхеми 2шт на бмс по CAN , скоріше всьго з ними все нормально але на вколо них може щось бути.

Shadinskij

Новий учасник
30 2
читаю послідовно і неможу зрозуміти , здається людина в паніці, а над нею стібуться. в мене було щось схоже ( вже прийшло з згорівшими резисторами на морді ). Зверніть увагу на лінії CAN, які між фронтальною панелю та BMS. там будуть 100Ом резистори маленьки , і зазвичай вони так прогорають що візуально може бути не видно , а ще іноді навіть можуть дзвонитись приблизно свого номіналу , але як тільки ви почнетеїх випаювати , то зрозумієте що вони несправні. Також перевірте мікросхеми 2шт на бмс по CAN , скоріше всьго з ними все нормально але на вколо них може щось бути.
Та ні ніхто не стібався, це більше метод підказок щьоб можна було дивитись ширше. Головне не допитуватись куди дивитись а навчитись. Після ціеї екофло стало більше зрозуміло в цілому. Так ця esd система, майже непомітна якщьо не знати куди дивитись. В цілому паніка була бо я затягнув з вирішенням видимих проблем а того шо треба було перевірити не перевірив бо не знав) на разі ще одну попросили подивитись, маленьку рівер про, короче кажучи навчання продовжуется. Поки все стандартно оверлоад 50герц та пробиті ключи. Все замовив чекаю, а там будемо дивитись.

Mtv

Майстер
285 440
Під час ремонту станції ніхто не постраждав. станція відремонтована
автор задовольний і здобув безцінний досвід ))

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock