• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow delta max 2000 прилетіло на вихід, нетипова проблема

Shadinskij

Новий учасник
30 2
Вітання! Принесли екофлошку, прилетіло на вихід, нічого нового. До ремонту відображались проценти та була реакція на кнопку увімкнення 220, звістно 220 не було, і вимикалось. Вивалило ключи 2шт ygw60n65f1. Замінив пару із драйвером та дрінді смд по кругу драйвера, але нічого не поїхало. На разі маемо відсутні відображення кількості заряду і висить помилка батареї.
Тобто інверторна частина взагалі не запускается. При подачі живлення на плату 50в гріется операційний підсилювач tp2412 десь до 50 градусів та NpN ключ 2sa1012 так само. Живлення при цьому близько 80мА. На разі ключи зняті усі. Шукаю може ще хто е пробитий.
Екофлошки не мое направлення але дуже просили.
Підкажіть де щьо можна подивитись або на щьо звернути увагу, бо на виходах операційника опір нормальних живлення 3.3 присутне. На інверторній частині 14+ вольт опорне живлення присутне. Драйвери 5в живлення присутне. Плата MR310

Serios

Майстер
257 368
Абсолютно типова проблема після невдалого відключення мінусової клеми. Пару деталюх на морді. Читайте форум, багато разів писане.

Shadinskij

Новий учасник
30 2
Абсолютно типова проблема після невдалого відключення мінусової клеми. Пару деталюх на морді. Читайте форум, багато разів писане.
Добре я подивлюсь, пошукаю, а чому гріется ТР2412? Чи це нормально для неї? Та при підключенні 220 на вхід зарядки через лампочку без ключів. Лампочка світится, це теж нормально? Хоча короткого там нема.

Mtv

Майстер
285 440
якщо ви про нагрів TP2412 яка стоїть на вертикальній платі субмодуля то , це норма- вона може нагріватись більше ніж 50°.
Мікросхема розташована четверта в ряду (рахуючи зліва направо) маркується чи то U3 чи то U5 дуже поряд маркування.

Shadinskij

Новий учасник
30 2
якщо ви про нагрів TP2412 яка стоїть на вертикальній платі субмодуля то , це норма- вона може нагріватись більше ніж 50°.
Мікросхема розташована четверта в ряду (рахуючи зліва направо) маркується чи то U3 чи то U5 дуже поряд маркування.
Так вона і е, дякую заспокоївся. Ще шукаю де е на форумі де піднімалась тема ремонту морди на такій же дельті

Shadinskij

Новий учасник
30 2
пишете в пошуку: показує 0%
Це тема часом не про дельта 2 макс? Там кажуть про U9 мікросхему та опір 33ома на 5 вольтах
Допис оновлено:

пишете в пошуку: показує 0%
Тут справа в тому щьо мікросхема U9 е як на єкрані так і на додатковій вертикальній платі ну і вони різні

Останнє редагування:

skljarik

Інженер
430 729
попалили супресори на шині між бмс і мордою
по 2 маленькі діоди біля роз'ємів на бмс і морді
розбирати-збирати можна не в будь-якій послідовності і тіки з вимкненим виходом бмс

Shadinskij

Новий учасник
30 2
попалили супресори на шині між бмс і мордою
по 2 маленькі діоди біля роз'ємів на бмс і морді
розбирати-збирати можна не в будь-якій послідовності і тіки з вимкненим виходом бмс
Бмс завжди вимкнена була. Це не перша екофлоха, але раніше обходилось типовухами. Та і було для фронту. Робились швидко і давно їх не робив. Не просили а тут принесли і вже тиждень довбаюсь а воно не їде
Допис оновлено:

Три букви - ESD. (одразу пройдете тест на здатність до спілкування на форумі 🙂 (місцеві зрозуміють) ;) )
Я в курсі шо це таке і як воно працюе, тільки це формат не мій а відправити кому хто це робить вже не встигаю. Тому і стараюсь розібратись бо поки ці відключення будуть хлопці не раз звернутся.

Shadinskij

Новий учасник
30 2
По симптомам вичитав десь в темі щьо якшо не з першого ражаття на клавішу вімкнення включается там радили щьо може конденсатори вийшли з ладу. Біля розьему для підключення екрану але в мене подібного просто нема
Допис оновлено:

я про то і кажу, тому й не їде
Проміряв усе по екрану мегаоми по лінії живлення та по дата лініях усе гуд по сути

skljarik

Інженер
430 729
краще осцилографом глянути що там на рх тх між бмс і мордою

Shadinskij

Новий учасник
30 2
краще осцилографом глянути що там на рх тх між бмс і мордою
Ну а в цілому проценти мае бачити лише морда і керувати далі? Якшо морда їх не бачить то і далі нічого не їхатиме?
Допис оновлено:

А де на самій бмс подивитись цю защиту?
Допис оновлено:

Діоди по входу на керування бмс цілі

Останнє редагування:

Mtv

Майстер
285 440
Бмс завжди вимкнена була. Це не перша екофлоха, але раніше обходилось типовухами.
ще раз наголошу !!
більш важливо в якій послідовності вимикалась БМС і відключалась силові дроти і шлейфи.
І в більшості випадків ця несправність "0 %" зявляєтся якщо відключати в неправильній послідовності.
я мабуть не один хто наступив на ці "граблі" ))))

Shadinskij

Новий учасник
30 2
ще раз наголошу !!
більш важливо в якій послідовності вимикалась БМС і відключалась силові дроти і шлейфи.
І в більшості випадків ця несправність "0 %" зявляєтся якщо відключати в неправильній послідовності.
я мабуть не один хто наступив на ці "граблі" ))
Короче в мене жодного разу не стельнули конденсатори коли я підключав живлення до плати інвертора. кожен раз все булр підконтрольно послідовності. Спочатку вимкнув екофлоху з морди потім уточнив на бмс щьо вона вимкнута після тільки відключав клемми а усе інше

skljarik

Інженер
430 729
Ну а в цілому проценти мае бачити лише морда і керувати далі? Якшо морда їх не бачить то і далі нічого не їхатиме?
А де на самій бмс подивитись цю защиту?
чого б морді вмикати інвертор, якщо вона батареї не бачить??
читайте вище. біля роз'єму супресори та резистори 100ом (зазвичай)
і на морді і на бмс біля роз'єму шини

Shadinskij

Новий учасник
30 2
ще раз наголошу !!
я мабуть не один хто наступив на ці "граблі" ))))
Яж не сперечаюсь, підкажіть куди подивитись та шо поміряти, я зроблю. Я зрозумів щьо ви хотіли донести.
Тільки далі я докінця не розумію куди дивитись. І щьо шукати.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock