• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап EcoFlow DELTA MAX 2000 несправний мікроконтролер інвертора

LRDLRD21

Новий учасник
1 0
Доброго дня, через дефект одного з драйверів пари польових транзисторів вийшов з ладу мікроконтролер GD32F303RCT6.
Плата має номер MR310-PSDR--V1.0.5
Будь ласка, якщо хтось має резервну копію (бекап) для цієї моделі, надайте її.

І це резервна копія BMS для цієї моделі.

Мені вдалося знайти в цій темі те, що мені потрібно, і я спробую. дякую!

Вкладення

• EoFlow_DELTA_MAX_2000__BMS__GD32F103__OKOKOK.rar
    69.7 Кб · Перегляди: 53
  • EoFlow_DELTA_MAX_2000__CHARGE__GD32F103__OKOKOK.rar
    55.3 Кб · Перегляди: 44
Останнє редагування:

volodymyr23

Учасник Platinum
10 26
Ще одна версія прошивка, перевірена, робоча

Вкладення

• Delta max 2000.rar
    118 Кб · Перегляди: 46

Dynamix

Новий учасник
24 8
Не запускається Delta max 2000 overload, всі транзистори справні, грієтся стабілізатор 5v по причині низького опору nsi6602. Замінив драйвери всі 6 шт, замінив 7805.При запуску інвертора всерівно спрацьовує захист і overload. Звернув увагу що немає генерації на першому перетворювачі а саме на драйвері з холодної частини,що формує 450v.Коли заряджені електроліти в режимі зарядки акумуляторів і після включити вихід 220 то є вихід синус до поки вони заряджені. Думаю чи може контролер частково померти якийсь з виходів, планую замінити та пршити...

Dynamix

Новий учасник
24 8
Після заміни прошитого контролера ситуація не змінилась ,при детальному зрівнянні двох плат робочої і не робочої виявив не ідентичність заряду тестером двох конденсаторів що стоять в резонансному перетворювані ( при детальному огляді помітив що вони тріснуті і перегріті,в обриві ),їх заміна вирішила проблему.

Dynamix

Новий учасник
24 8
Два послідовно зєднав для необхідної ємності.Ті що знайшов на платі з подібних станцй

PADRE

Новий учасник
1 0
Ремонтую подібний Ecoflow. Чи існує для нього принципова схема? Мені не вистачає повної картини електричних зв'язків.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock